Goed in beeld www.dalizimages.com

Onze beeldbank is een omvangrijke en toegankelijke beeldbank. Het bevat beelden die wij de afgelopen jaren uit verschillende bronnen hebben geselecteerd en voorzien van zoektermen, bronnen en rechten. Het zijn vooral Nederlandse tijdloze hedendaagse beelden.
In de beeldbank kan zelfstandig worden gezocht en verzamelingen worden aangelegd in een algemene lightbox of in een projectomgeving die we speciaal hebben aangelegd voor onze klanten.
Zowel lage resolutie beelden als onze high-res beelden kunnen op een makkelijke manier worden verkregen. Daarnaast kunnen wij ook zichtzendingen aanmaken voor klanten die hun beelden nog verder willen beheren en delen met hun doelgroepen.
Ga naar www.dalizimages.com en ontdek zelf onze beeldbank.
Zit er helaas niet bij wat u zoekt, of heeft u van een beeld liever net een andere hoek, het is heel goed mogelijk dat we die ook hebben maar nog niet online is gezet. Een foto die geheel aansluit op uw ideeën, kunnen we ook voor u realiseren, neem dan contact met ons op, we beschikken over een fantastische opdrachtfotografie-afdeling.
Ben je fotograaf en lijkt het je leuk om ook jouw beeldmateriaal te delen via de site www.dalizimages.com dat kan! Neem hiervoor contact op via het alg. email-adres (info@dalizimages.com) stuur een paar van je beste foto's mee lowress en een kort verhaal over wat voor soort beeld je beschikt dan kunnen wij kijken of we op elkaar aansluiten en of we het materiaal via onze site gaan aanbieden.