Wij zijn een in Den Haag gevestigd creatief bureau in een bedrijven- verzamelgebouw opgetrokken uit een haagse middelbare- school ontworpen door architect Sjoerd Schamhart in 1957, waarbij verbeelding centraal staat, want wij geloven dat verbeelding je verder brengt dan alleen maar logisch denken.

Bij ons werken beeldresearch, fotografie, ontwerp, webbouw en de beeldbank zelfstandig of in teamverband. Dit vanuit een algemeen idee of een uitgewerkt plan.

Typisch ‘Daliz’ is een no-nonsense en constructieve houding met erg veel ruimte voor plezier en een schappelijke prijsstelling. Uiteindelijk met als doel om een organisatie meer kracht te geven via effectieve print en / of online communicatie.

Daliz research kan voor u het beeldtraject vereenvoudigen door de totale beeldresearch en administratie op zich te nemen.

Daliz fotografie levert vakwerk op maat en beschikt over eigen inpandige studio, modellen bestand en lokatie-scout.

Daliz ontwerp zorgt voor de visuele communicatie en een creatief ontwerp wat perfect aansluit op uw vraag.

Daliz webbouw goed in het custom bouwen van websites maar ook in het creëren van CMS-templates.

Monkey-C werkt samen met Daliz op strategisch gebied. Dit is het ‘creative logica’ platform en de eenmanszaak van Rik Keessen.

Dalizimages.com is een beeldbank met Nederlands (educatief) beeldmateriaal maar ook een speciale projectomgeving voor het aanleveren van zichtzendingen.