Nieuwe Look and Feel voor Bora Bora Voor OBS de Zonnebloem heeft Daliz meegeholpen aan de Scary jungle, we ontwierpen de banner die de aankondiging en tevens ingang was van de jungle cave. super spannend voor de kinderen met veel rook, moerassige drek en spinnerag, erg leuk thema ook dit jaar weer het zomerfeest.Netwerk is een complete wiskunde methode met een aanbod voor alle niveaus van het voortgezet onderwijs van Noordhoff Uitgevers. De vmbo-boeken leren de leerlingen wiskunde door te doen. In havo/vwo brengt Netwerk de leerlingen naar een hoger niveau door extra uitdaging.Daliz verwerft al sinds 2002 beeld voor deze methode, we hebben voor deze titel alle beeldresearch, opdracht fotografie en rechten geregeld. Inmiddels zijn er alweer 3 editie’s gepasseerd.Daliz ontwerp heeft met veel liefde op pro Deo basis de ‘Samen Steun Je Sterker’ website mogen vormgeven aan de hand van het bestaande logo. Op de ‘Samen Steun Je Sterker’ website kun je een actie voor de VOKK/KanjerKetting doen. Samen Steun Je Sterker helpt een actie tot een succes te maken. Ga dus naar www.samensteunjesterker.nl, maak een actie aan, steun een actie of doneer online. Samen voor Beter!Iedereen kan - op z’n eigen manier - kunstenaar zijn. Dat is het prikkelende uitgangspunt van de vernieuwde, geheel herziene versie van ZienderOgen Kunst. Als docent krijgt u alle kans om het beeldende proces van leerlingen te stimuleren, te volgen én te begrijpen. En de leerlingen ervaren stap voor stap wat het is om het beste uit zichzelf te halen. En iets bijzonders te creëren.Daliz heeft éénmalig mogen meewerken aan deze beeldende methode van Malmberg. Het regelen van rechten van kunstmateriaal had hierin een belangrijke rol.

De inspiratieboom is het bedrijf van Karin Groenenboom. Met ‘de inspiratieboom’ wil Karin mensen in de breedste zin van het woord helpen groeien. Zij doet dit via inspiratie, sparren en verwondering. Om de bestemming te bepalen en de reis er naar toe te starten. Voor ‘de inspiratieboom’ mocht Daliz Ontwerp en Daliz Webdesign een nieuwe visuele identiteit, huisstijl, website en diverse andere communicatiedragers ontwikkelen.

Onderwijs levert een basis voor een goede toekomst. Wij geloven in de leerkracht en docent, een bron van inspiratie, een gids naar een kansrijke toekomst. Wij voelen ons verbonden met leerkrachten en docenten en ondersteunen hen om het beste uit zichzelf én uit hun leerlingen te halen. Circa 300 bevlogen Malmberg medewerkers werken met enthousiaste onderwijsexperts samen aan leeroplossingen die in de lespraktijk zijn getoetst. Speciaal voor het basis-, voortgezet- en middelbaar onderwijs geven we leermiddelen uit die op school én thuis kunnen worden gebruikt. Door het brede aanbod, de keuze uit digitale en gedrukte leermiddelen, kwaliteit en vernieuwing willen we het onderwijs én de leerling een stap verder helpen. Daliz heeft voor de Malmberg website banners mogen realiseren die het onderwijs weergeven. In eerste instantie waren we uitgegaan van beweegbare banners met een parallax effect, maar er is uiteindelijk gekozen voor rust in de website en stilstaand materiaal had toch de voorkeur en dat leverde een 7-tal mooie platen op. Deze worden nog steeds gebruikt en gevarieerd in de Winter en Zomer.Voor Leut mocht Daliz ontwerp een logo ontwerpen. Leut is een pagina binnen de website van Zoet-Doen in Den Haag met kinderen. Op de website vind u een selectie van gezellige, relaxte en inspiratieve koffiegelegeheden waar je een heerlijke bak koffie kan verwachten! Even tijd om te genieten.Talent Nederlands tweede fase sluit uitstekend aan op Talent én Taallijnen voor de onderbouw. In lesstof, terminologie en vaardigheden. Zo garandeert deze methode de leerlingen een optimale examen-voorbereiding Nederlands. Talent Nederlands heeft een handboek met pittige theorie, een Tekstenboek, een aantrekkelijke ePack en inspirerende, thematische katernen. Inzetbaar op elk moment, op elk niveau. Al jaren lang levert Daliz voor deze Titel Talent alle beeldresearch, rechten en opdracht fotografie. Veel ruimte voor mooi en kwalitatief goed beeld.

De 5e editie van Nieuw Nederlands is de eerste en enige methode Nederlands die ontwikkeld is vanuit het Referentiekader Taal en doorlopende leerlijnen garandeert voor alle taalvaardigheden. Kortom de beste voorbereiding biedt op de nieuwe eindtermen in 2014. Daliz, is begonnen aan deze vernieuwde methode begin 2011 en leveren hiervoor alle beeldresearch, opdracht fotografie en rechten. Het is een erg leuk project waarbij de Nederlandse taal en beeld centraal staat. leergang 1 en 2 vmbo-k | vmbo-kgt | havo-vwo | t/havo | oefenboek t/havo | Vwo

Als je 50 getrouwd bent, dan mag je gerust stellen dat dit een bijzonder moment is. Dan past ook geen standaard kaartje van de copy shop. Aan Daliz Ontwerp hebben Wim en Fieneke gevraagd een eigen herkenbare grafische stijl te ontwikkelen en dit te vertalen in diverse uitingen.

​Voor ThiemeMeulenhoff verzorgde Daliz de beeldresearch, redactie en dat leverde een super mooie geschiedenis methode op voor het voortgezet onderwijs.

Voor 3/4 VMBO/ KGT hebben we 6 hele mooie katernen voorzien van cover en beeld in het binnenwerk. Ook zijn we ingezet voor de handboeken 3 Havo en 3 VWO

hier hebben we ook de gehele beeldresearch en redactie mogen doen. Trots op dit werk.

Loadgen is een innovatieve methode om grote en complexe IT infrastructuren te testen en te analyseren. Door middel van gebruikerssimulaties worden applicaties, netwerk en servers bekeken op hun performance en vastgesteld worden wat mogelijke oorzaken zijn van mindere prestaties. Daliz ontwerp mocht de huisstijl, diverse communicatie uitingen en de website ontwikkelen.

​Voor ThiemeMeulenhoff werkt Daliz Research aan meerdere projecten, zo ook aan de Nederlandse Methode Op Niveau, een heldere methode voorzien van vele boekcovers waarvoor Daliz de rechten heeft geregeld. We worden ingezet voor het regelen van de rechten, het maken van de krantenartikelen en het zoeken naar het bestaande beeld.

Zoete Inval biedt vrouwen een zoete mogelijkheid om contacten te leggen en uit te bouwen. Geen pretenties maar wel veel lol. En ontstaan daar juist niet de mooiste dingen uit…. Voor deze groep van frisse vrouwen heeft Daliz Ontwerp de merkstijl ontwikkeld en diverse event uitingen.Al jarenlang is Partyboerderij Hijdra een begrip in de Haagsche regio als het gaat om feesten en partijen. Op de boerderij zelf of op locatie. Om een begrip te blijven heeft Partyboerderij Hijdra een ingrijpende verbouwing gedaan en haar concepten aangescherpt. Daliz Ontwerp mocht deze nieuwe levensfase verder vormgeven in een nieuwe merkstijl en diverse communicatiedragers.De nieuwe, 5e editie van Wereldwijs is uitermate geschikt voor zelfstandig werken. De methode biedt duidelijke uitleg en weet leerlingen te prikkelen en te motiveren. Wereldwijs maakt het u graag gemakkelijk en biedt een uitgebreid assortiment aan ondersteuning zoals een ruim aanbod aan toetsen en een leerlingvolgsysteem. Daliz heeft voor de mens en maatschappijleer methode de beeldresearch geleverd en de bijbehorende beeldrechten geregeld.

De dialoog is veelal het begin van vooruitgang. Maar wat als je bedrijf niet optimaal de dialoog benut en niet weet hoe je dit moet oplossen? Dan is Socratic Dialoque de partner voor kleine en grote bedrijven. Daliz Ontwerp mocht voor Socratic Dialoque het logo en de huisstijl vormgeven.

​Daliz heeft op vrijwillige basis de poster voor het jaarlijks terugkerende HBS Gouden Kraaien Ei toernooi gemaakt. Zo ook voor het jaar 2017.

Met nog meer goud.

Van Herwijnen Paddenstoelen uit Kerkdriel heeft een eigen ontwikkelde verpakking voor paddenstoelen (Multi Fresh Pack) en een nieuw merk (Nettie’s & Peter’s Drielse Paddenstoelen) bedacht. Dit om optimaal te inspelen op de behoefte van vers, duurzaam, smaak, beleving en een echt verhaal. Hiermee wil Van Herwijnen Paddenstoelen hun positie als kwalitatieve, fair produce en ambachtelijk teler van paddenstoelen extra benadrukken. Met paddenstoelen die met de hand worden geteeld, geselecteerd en geplukt. En die door een rustige teelt een steviger vruchtvlees hebben. Daliz Ontwerp mocht het logo hiervoor ontwikkelen.

Als je net bent afgestudeerd en op zoek naar een traineeship, waarin je veel kunt leren en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Waar plezier in je werk vooral voorop op staat. Dan ben je bij Groenling aan het juiste adres. Want Groenling zorgt voor een vliegende start van bevlogen jongeren. Ook werkgevers kunnen terecht bij Groenling voor de juiste invulling van hun arbeidsplaatsen. Daliz mocht de visuele identiteit ontwerpen, de website ontwerpen en bouwen en diverse ander communicatiedragers ontwikkelen.

In het nieuwe voetbal en hockey zeizoen  viert HBS Craeyenhout de voetbal-, hockey- en cricketvereniging uit Den Haag vanaf 7 oktober haar 125 jarig bestaan. Daliz mocht een zoektocht maken om met een passend logo te komen. Er is gekozen voor een sterk afgeleide versie van het originele logo van HBS Craeyenhout. De zoektocht ging vele malen verder. Maar wat is goud toch mooi!

Als je een groot evenement organiseert komt er veel bij kijken. Bijvoorbeeld op het gebied van logistiek, mensen en faciliteiten. VDM Facility is hierin gespecialiseerd: Logistic event crew support & Facility Services. Voor VDM mocht Daliz Ontwerp het logo en de huisstijl maken.Kabaal Fataal is een festivalweekend van het Haags Theaterhuis. In dit weekend krijgen cursisten van het Haags Theaterhuis een podium om hun eigen theatrale act te kunnen presenteren en ervaring met het publiek op te doen. De optredens zijn voor groepen van zo’n 25 personen op verschillende bijzondere locaties in Den Haag. Als groep loop je langs verschillende verschillende locaties en kan je op een gevarieerde manier genieten van Haagse creativiteit. Daliz Ontwerp mocht de visuele identiteit van Kabaal Fataal ontwikkelen, inclusief diverse communicatie uitingen.

LanguageTour is een jonge organisatie die in 2014 is opgericht. Engels op de basisschool is niets nieuws. Al dertig jaar is minstens één uur Engels per week in de laatste twee groepen verplicht. Ondanks deze uren zien we dat er een groot gat is tussen het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs en hier springt Langetour goed op in, en bied aansluitend op de wensen passende lessen aan.

Daliz heeft Languagetour een eigen identiteit gegeven het een basis site, deze zal in de toekomst worden aangevuld met een module waarbij je eigen templates kan maken en hier gemakkelijk werkbladen kan maken, ook kan de klant hier de lessen terugzien. Ook zal in de toekomst gekeken worden naar een leerlingvolgsysteem, ieder kind kan apart gemonitord worden of als groep in zijn geheel, dit zal pas worden gemaakt in fase 3.

Maar het begin is gemaakt!

Het valkeniersverbond Adriaan Mollen is de oudste valkeniersvereniging in Nederland. Het verbond richt zich op het ontwikkelen van valkenierskennis en -kunde en een actieve bijdrage te leveren aan de bescherming en het soortbehoud van roofvogels. Voor deze bijzondere vereniging mocht Daliz Ontwerp en Dalz Webbouw een website vormgeven en realiseren.Eind 2010 hebben de gemeenten Leiderdorp, Leiden, Zoeterwoude en Oegstgeest gekozen om de bedrijfsvoering -in de vorm van een shared service center- samen te doen: Servicepunt71. Daliz Ontwerp mocht voor Servicepunt71 het rapport vormgegeven.Leerlingen krijgen tientallen malen per dag te maken met de Nederlandse taal. Ze lezen recepten voor hamburgers, volgen de handleiding van hun mobieltje, lezen de plattegrond voor Lowlands en sms’en elkaar liefdesberichtjes. De lesmethode Taallijnen haakt daarop in met Nederlands dat regelrecht uit het leven van uw leerlingen gegrepen is. Zo leren ze correct Nederlands vanuit herkenbare situaties en pakken ze de taal sneller op. In samenwerking met Omnia Fausta een ontwerp bureau uit Utrecht zorgen we voor een mooie vormgeving, leveren we de beeldredactie, research en opdracht fotografie voor de titel Taallijnen zodat deze er al jaren fantastisch uitziet!Vermelho richt zich op bijzondere wereldsieraden voor een meer persoonlijke lifestyle. Eén van de assortimenten die Vermelho te bieden heeft zijn sieraden uit Brazilië om steenslippers te versieren. Daliz Ontwerp mocht voor dit assortiment het voor de verpakking ontwerpen.

Het grootste doolhof en natuurspeeltuin van Nederland is Hoppies Natuurspeeltuin in Ammerzoden. Je kunt er verdwalen in een doolhof, een eigen modderglijbaan maken of een vlot bouwen. Maar ook genieten van een lekker drankje en hapje of één van de vele workshops volgen. Voor deze bijzondere locatie mocht Daliz Ontwerp en Daliz Webbouw een website vormgeven en realiseren.

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten, afgekort VNG, is een belangenbehartiger van alle gemeenten in Nederland. Tweede Kamer, kabinet en maatschappelijke organisaties zijn belangrijke gesprekspartners. Om deze dialoog te ondersteunen maakt Daliz Ontwerp diverse merkstijlen en grafische communicatie uitingen voor VNG.

D’accord! is de complete lesmethode Frans van Malmberg. Herkenbaar, met een moderne, individuele aanpak. Om alle leerlingen te enthousiasmeren en activeren in het leren van een nieuwe taal. D’accord! is ERK-preuve. Zo leert iedereen op zijn eigen niveau, op zijn eigen wijze. Daliz Research heeft de gehele methode van beeld mogen voorzien. We leverde o.a ook de buitenlandse opdrachtfotografie. Er is in 2014 nog een herziening geweest voor D’‘accord 5 Havo, deze heeft Daliz ook weer van beeld mogen voorzien.Meander is Malmbergs nieuwste lesmethode aardrijkskunde voor groep 5 t/m 8 in het basisonderwijs. Meander is bijzonder vanwege het prachtige beeldmateriaal, de spannende verhalen, de begrijpelijke teksten. Brandaan legt een duidelijk verband tussen verleden en heden, zodat geschiedenis voor kinderen betekenis krijgt. En alles is bijzonder aan de natuur en techniek methode Naut. Het laat kinderen de wereld om hen heen zien, ervaren en onderzoeken. Naut motiveert kinderen op een compleet eigentijdse manier en heeft een stappen structuur met volop houvast voor leerkracht en kind.Dit was voor Daliz een hele leuke methode om aan mee te mogen werken, en was ook en hele uitdaging, timing was hier erg belangrijk en natuurlijk is het ons goed gelukt om in redelijk korte tijd deze 12 fantastische boeken van beeld te voorzien. Kortom deze drieluik is heel erg mooi geworden.Vita is dé methode voor het leergebied Mens & Natuur. Vita legt de nadruk op een goede, gedegen basiskennis. De lesmethode is gebaseerd op de sterke methodes Biologie voor jou en Nova en sinds de introductie van het leergebied Mens & Natuur marktleider. De nieuwe Vita heeft een sterk verbeterde techniek lijn en specifieke aandacht voor veiligheid in het practicum- en techniek lokaal. Daarnaast biedt de ICT veel flexibiliteit om in te spelen op de verschillen tussen leerlingen. De nieuwe Vita biedt u de ideale mix van boek, practica en ICT waarmee u inspirerend les kunt geven met gemak. Daliz heeft de eerste editie van deze titel voorzien van beeld, leverde passende opdracht fotografie in samenwerking met het grafische bureau Staalkreatieven uit Den Haag.

Het doel van is de Bayabi Foundation is kinderen in Congo de mogelijkheid geven (voortgezet) onderwijs te volgen. Het geld voor dit doel wordt o.a. via dansvoorstellingen en workshops verkregen. Daliz Ontwerp mocht de merkstijl en diverse communicatie uitingen voor de de Bayabi Foundation maken.

Voetbal, de belangrijkste bijzaak van de wereld. Zeker als het om jongeren gaat die heel veel plezier beleven aan dit ‘spelletje’. En daar vooral nog beter in willen worden. F4E (Football for Everyone) is een modern voetbalplatform voor jongeren met trainingsmodules, coaching, inspiratie en materialen. Gebaseerd op het motto ‘Inspiration is everything’. Hetgeen we ook tot uitdrukking hebben laten komen in de visuele identiteit, huisstijl, on- en offline wereld.

Valstar uit Poeldijk is al sinds 1928 in Europa toonaangevend op het gebied van kasgroenten producten en diensten. Om toonaangevend te blijven en invulling te kunnen geven aan de strategische ambities, heeft Valstar aan Daliz Ontwerp en Webbouw gevraagd een nieuwe website ontwikkelen. Dit in samenwerking met Mountain uit Den Haag die verantwoordelijk zijn voor de merkpositionering en visuele identiteit.

Salzgitter heute 2e editie is de nieuwe methode Duits. De doorlopende verhaallijn met de eigentijdse dialogen spreekt de leerling aan. Met Salzgitter heute 2e editie zal de leerling met plezier de Duitse taal leren. Daliz heeft Salzgitter 1e editie mogen voorzien van beeldmateriaal en leverde voor deze methode veel opdrachtfotografie.Het nieuwe werken neemt alleen maar toe, zo ook de markt van bedrijfsverzamelsgebouwen. Daarbij is het steeds belangrijker om een in pand te werken met een sterk eigen en modern karakter. De Compagnie in Rijswijk is hiervan een goed voorbeeld. Gevestigd in een oud iconisch gebouw zijn er inspirerende ruimten voor ondernemend Rijswijk. Daliz heeft de Compagnie het logo, de huisstijl en diverse communicatiedragers gemaakt.Meander, Naut en Brandaan is Malmbergs nieuwste lesmethode Aardrijkskunde, Natuur en Techniek voor groep 5 t/m 8 in het basisonderwijs. Brandaan legt een duidelijk verband tussen verleden en heden, zodat geschiedenis voor kinderen betekenis krijgt. Meander is bijzonder vanwege het prachtige beeldmateriaal, de spannende verhalen, de begrijpelijke teksten. En alles is bijzonder aan de natuur en techniek methode Naut. Het laat kinderen de wereld om hen heen zien, ervaren en onderzoeken. Naut motiveert kinderen op een compleet eigentijdse manier en heeft een stappen structuur met volop houvast voor leerkracht en kind. Dit was voor Daliz een hele leuke methode om aan mee te mogen werken, en was ook en hele uitdaging, timing was hier erg belangrijk en natuurlijk is het ons goed gelukt om in redelijk korte tijd deze 12 fantastische boeken van beeld te voorzien. Kortom deze drieluik is heel erg mooi geworden.

Het Heemsteeds Phliharmonisch Orkest is al 50 jaar een begrip in Noord-Holland en ver daarbuiten. Bach, Mozart, Beethoven, Dvorák, Brahms, Ravel, Tsjaikovski en Sjostakovitsj: componisten uit alle periodes van de muziekgeschiedenis vinden vroeg of laat hun weg naar de lessenaars van het Heemsteeds Philharmonisch Orkest. Daarbij horen ook Nederlandse componisten als Andriessen, Van Maanen en Olthuis. Het Heemsteeds Phliharmonisch Orkest geeft acht à tien concerten per jaar, waarbij Daliz Ontwerp helpt met het ontwikkelen van posters, tickets en het programmaboekje.

In de zomer van 2015 hebben we de site voor het koeriersbedrijf in Nederland Easy2send.nl BV opgeleverd. Er is hard gewerkt aan een frisse look voor deze nieuwe website. De nieuwe site biedt onder andere een overzicht van onze bekende producten en diensten en is geschikt voor mobiel en tablet. Ook zijn we uitgebreid aan de slag gegaan met de SEO (Search Engine Optimalization). Zo heeft iedere pagina en ieder artikel de mogelijkheid om aparte metadata te tonen. Gebaseerd op het CMS-systeem ExpressionEngine is Easy2send nu een flexibele en krachtige website waar veel verkeer langs komt die opzoek zijn naar een beste,snelste en veiligste manier van pakketten verzenden. Easy2send heeft veel marketing uitingen online met veel dynamiek.

" /> Daliz realiseerde Beeldresearch, Fotografie voor Na Klar! Daliz realiseerde Ontwerp van het logo en huisstijl. voor The socratic dialoque Daliz realiseerde het logo, visuele identiteit en website voor De inspiratieboom Daliz realiseerde de logo, huisstijl, folder en de website voor Super Mirthe's Lichtpuntjes vormgegeven. voor Super Mirthe’s Lichtpuntjes Daliz realiseerde ontwerp van een logo. voor Vermelho Daliz realiseerde een etiket voor Peter en Nettie’s Drielse Paddenstoelen Daliz realiseerde deze methode Nova Natuur en Scheikunde voor Nova Natuur en Scheikunde Daliz realiseerde ontwerp van een nieuwsbrief. voor VWS Medicatie Overdracht Daliz realiseerde het Benchmark Rapport voor Landelijke Vereniging Lokale Belastingen Daliz realiseerde website en identiteit voor Languagetour Daliz realiseerde ontwerp van een flyer en poster. voor Q Big Band Daliz realiseerde Beeldresearch en Fotografie voor wiskundemethode voor Netwerk Daliz realiseerde Beeldresearch, Fotografie voor Salzgitter Heute Daliz realiseerde Beeldresearch, Fotografie voor Humboldt Daliz realiseerde een nieuwe huisstijl voor Haags Theaterhuis Daliz realiseerde het logo en de huisstijl voor Componere Daliz realiseerde verschillende communicatie items voor Hofland Freesia Daliz realiseerde beeldresearch en Fotografie voor Literatuur Methode voor Literatuur Nu Daliz realiseerde Beeldresearch, Beeldrechten voor Ziender Ogen Kunst Daliz realiseerde Beeldresarch, Fotografie voor Vita Daliz realiseerde Ontwerp van het logo en huisstijl. voor Blimm Daliz realiseerde een poster, banier en card. voor VNG Daliz realiseerde Ontwerp van het logo en huisstijl en personal-website. voor Godwin Falix Daliz realiseerde het logo en de huisstijl voor De Compagnie Daliz realiseerde het spaarboek en verzamelplaatjes voor het Techie spaarboek van AH voor het Techie spaarboek Daliz realiseerde website Bora Bora - Strandweg Scheveningen voor Beachclub Bora Bora Nieuwe Look and Feel voor Bora Bora "/> Daliz realiseerde Ontwerp van het logo en huisstijl. voor Petra de Hollander Daliz realiseerde ontwerp van een logo, huisstijl en verpakking voor Frezta Ovengedroogde Hollandse tomaten en Tomenades. voor Frezta Daliz realiseerde Wiskunde methode is voor het voortgezet onderwijs en is na Getal en Ruimte de meest gebruikte wiskunde methode die er is voor Moderne Wiskunde Daliz realiseerde voor Valstar Daliz realiseerde Ontwerp voor verschillende communicatie dragers. voor La Compagnie Bina Africa Daliz realiseerde Ontwerp van het logo, huisstijl, poster, banier, flyer, programmaboekje en ontwerp en de realisatie van de website. voor HDO Daliz realiseerde HBS Gouden Kraaien Ei toernooi 2016-2017 voor HBS Gouden Kraaien ei toernooi 2016-2017 Daliz realiseerde Nieuw generatie handgemaakt zuivelijs Marja's Zuivelijs wordt gemaakt op het erf van boerderij De Laak uit Terheijden. Met verse voor Marja’s Zuivelijs Daliz realiseerde Ontwerp van het logo, huisstijl, posters, banier en flyers. voor Okapi Daliz realiseerde ontwerp van de nieuwsbrief voor het UMCU voor Universitair Medisch Centrum Utrecht Daliz realiseerde Fotografie, ontwerp van een nieuwe huisstijl en verschillende communicatiedragers. voor Hijdra Daliz realiseerde Poster en fotoverslag voor de OBS de Zonnebloem voor OBS de Zonnebloemschool Daliz realiseerde Website voor Haagse "cadeau" pakketjes voor Haagse Pakketjes Daliz realiseerde Website strandtent Buiten - Zwarte Pad Scheveningen voor Ga naar Buiten Daliz realiseerde Beeldresearch, Fotografie voor D’accord Daliz realiseerde ontwerp van een kaart (poster, bedank doosje) ter ere van een 50 jarig huwlijksfeest. voor W&F Daliz realiseerde Beeldbewerking, Fotografie, Ontwerp trouwkaart voor Taras & Brenda trouwen Daliz realiseerde Ontwerp van het logo en huisstijl. voor Erbij Daliz realiseerde Beeldresearch, Fotografie voor Sensor Daliz realiseerde Ontwerp van kaart, en taart voor Résa’s uitnodiging Daliz realiseerde een poster, uitnodiging en een glossy voor Verjaardagen Daliz realiseerde een aantal ansichtkaarten voor VNG Daliz realiseerde binnen de bestaande website pagina's voor het trainees programma voor VNG Trainees Daliz realiseerde een poster voor FFF Daliz realiseerde ontwerp van een folder voor de Boldertrolly voor De Boldertrolly Daliz realiseerde Beeldresearch en Fotografie voor 3-luik methode Aardrijkskunde voor Meander Daliz realiseerde een nieuw logo voor de verpakking van Inca Goudbes. voor Inca Goudbes Daliz realiseerde het logo voor HBS CRAEYENHOUT in Den Haag voor het 125 jarig jubileum logo Daliz realiseerde dit logo, hangtag en label voor Flenck Daliz realiseerde de nieuwe huisstijl en website voor Pepperbyte. voor PepperByte Daliz realiseerde Nieuwe website en fotografie voor Beachclub Bora Bora Daliz realiseerde Duitse Methode van Noordhoff Uitgevers en is al jaren een begrip en dé grootste methode Duits voor het voortgezet voor Neue Kontakte Daliz realiseerde Webdesign en bouw voor de fotografie website van Ann Sophie Falter voor Ann Sophie Falter Photography Daliz realiseerde Beeldresearch, Fotografie voor Delphi Mens en Maatschappijleer Daliz realiseerde Ontwerp posters, Social Media voor Sun Flower Powerband Daliz realiseerde Beeldresearch, Fotografie voor Op Nieuw Niveau Daliz realiseerde Ontwerp voor verschillende communicatie dragers en ontwerp/realisatie van de website voor branding organisatie GIG. voor GiG Daliz realiseerde een huisstijl, brochure, poster en webdesign voor F4E Daliz realiseerde schoolboek 2 BK Nederlands voor Op Niveau Daliz realiseerde ontwerp van een rapport voor Servicepunt 71 voor Servicepunt 71 Daliz realiseerde Ontwerp logo en huisstijl. voor Monkey C Daliz realiseerde Ontwerp logo, huisstijl en landingspagina. voor Co-Creatio Daliz realiseerde ontwerp van een visuele identiteit (website, folder, poster en roll up banier) voor Loadgen Daliz realiseerde Beeldredactie voor een Nederlandse methode voor Taallijnen Daliz realiseerde Beeldresearch, Productie, Fotografie voor Wijzer door het verkeer Daliz realiseerde een poster, bannier en card voor VNG Verzekeringen Daliz realiseerde het logo, animatie's en realiseerde de website voor Lage Land Oefentherapie. voor Lage Land Oefentherapie Daliz realiseerde Beeldredactie voor Memo bovenbouw voor Memo Daliz realiseerde Beeldresearch en Fotografie voor Muziek Methode voor Muziek op Maat Daliz realiseerde Beeldresearch, Fotografie, Beeldrechten voor Eigentijds Daliz realiseerde ontwerp van de sleeveverpakking voor Frezta ovengedroogde Hollandse Tomaten en Tomenades. voor Frezta Daliz realiseerde ontwerp van een uitnodiging van twee 'sweet sixteens'. voor Evi & Tim Daliz realiseerde Website ontwikkeling in samenwerking met DWID voor Easy2Send van A naar waar B ook is Daliz realiseerde verschillende communicatie items voor Geboortecentrum IJsselland Daliz realiseerde Beeldresearch en Fotografie voor Engelse Methode voor All Right Daliz realiseerde webbouw in samenwerking met Mountain Design voor Plukkruidje Daliz realiseerde een poster voor Kabaal Fataal van het Haags Theaterhuis. voor Kabaal Fataal Haags Theaterhuis Daliz realiseerde een nieuwe merkstijl en diverse etiketten voor Zeeuwse zonnekers Daliz realiseerde website voor sprtsrechten voor IP+ Daliz realiseerde de verschillende communicatiemiddelen voor Formello Daliz realiseerde ontwerp van logo en verpakking voor Ramiro Inspiring Peppers. voor Ramiro Daliz realiseerde de poster voor het 34e Zomerfeest voor OBS Zonnebloem Daliz realiseerde Website Daliz Images - beeldbank portfolio voor Dalizimages Daliz realiseerde Beeldresearch en Fotografie voor Real Time Daliz realiseerde Ontwerp van het logo en huisstijl. voor VDM Facility Daliz realiseerde Ontwerp van het logo, de huisstijl en de nieuwsbrief. voor Bayabi Foundation Daliz realiseerde een poster,ticket en programmaboekje 'Beethoven in de lichtfabriek'. voor Heemsteeds Philharmonisch Orkest Daliz realiseerde Beeldresearch, Fotografie voor Index Economie Daliz realiseerde Website voor een bijna vegetarisch leven voor No Meat Today Daliz realiseerde deze visuele identiteit en website voor Groenling Daliz realiseerde Beeldresearch, Fotografie voor Of Course Daliz realiseerde Ontwerp van een logo voor Leut. voor Leut Daliz realiseerde headers voor de website voor Malmberg website banners Daliz realiseerde de website voor voor Nederlands Valkeniersverbond Adriaan Mollen
NoordhoffUitgevers
NoordhoffUitgevers
NoordhoffUitgevers
ThiemeMeulenhoff
ThiemeMeulenhoff
Valstar
Valstar
Valstar
Marja's Zuivelijs
Marja's Zuivelijs
Marja's Zuivelijs
Mountain Design
Mountain Design
Mountain Design
Mountain Design
Mountain Design
Mountain Design
Design Museum Den Bosch
Design Museum Den Bosch
Albert Heijn
Albert Heijn
Albert Heijn
OBS de Zonnebloem
OBS de Zonnebloem
HBS Craeyenhout
HBS Craeyenhout
HBS Craeyenhout
HBS Craeyenhout
Noordhoff Uitgevers
Noordhoff Uitgevers
Noordhoff Uitgevers
Groenling
Hoppies
BlueParq
ThiemeMeulenhoff
ThiemeMeulenhoff
ThiemeMeulenhoff
ThiemeMeulenhoff
ThiemeMeulenhoff
ThiemeMeulenhoff
ThiemeMeulenhoff
Malmberg
Malmberg
Malmberg
Malmberg
Verjaardagen
Verjaardagen
Malmberg
Malmberg
Languagetour
Languagetour
Formello
Formello
Formello
De inspiratieboom
De inspiratieboom
De inspiratieboom
De inspiratieboom
Dutch Tall Ships ( Bark Europa & Oosterschelde )
Dutch Tall Ships ( Bark Europa & Oosterschelde )
Dutch Tall Ships ( Bark Europa & Oosterschelde )
By Dimi Earcandy
By Dimi Earcandy
By Dimi Earcandy
By Dimi Earcandy
Nederlands Valkeniersverbond Adriaan Mollen
Nederlands Valkeniersverbond Adriaan Mollen
Nederlands Valkeniersverbond Adriaan Mollen
Zeeuwse Zonnekers
Haags Theaterhuis
Haags Theaterhuis
Haags Theaterhuis
P. Hofland bv
P. Hofland bv
Kabaal Fataal Haags Theaterhuis
VNG
Heemsteeds Philharmonisch Orkest
Heemsteeds Philharmonisch Orkest
Heemsteeds Philharmonisch Orkest
Heemsteeds Philharmonisch Orkest
PepperByte
PepperByte
PepperByte
PepperByte
PepperByte
PepperByte
PepperByte
Inca Goudbes
Lage Land Oefentherapie
Lage Land Oefentherapie
Lage Land Oefentherapie
Peter en Nettie's Drielse Paddenstoelen.
Peter en Nettie's Drielse Paddenstoelen.
HBS
HBS
HBS
Ann Sophie Falter
Ann Sophie Falter
Ann Sophie Falter
Ann Sophie Falter
Samen Steun je Sterker
Leut
Geboortecentrum IJsselland
Geboortecentrum IJsselland
Super Mirthe's Lichtpuntjes
Super Mirthe's Lichtpuntjes
Super Mirthe's Lichtpuntjes
Frezta
Frezta
Tim & Evi
Bora Bora beachclub
Bora Bora beachclub
Bora Bora beachclub
Bora Bora beachclub
Bora Bora beachclub
Loadgen
Loadgen
Loadgen
Loadgen
Loadgen
Loadgen
Loadgen
Ramiro
OBS de Zonnebloemschool
Particuliere sector
Particuliere sector
Particuliere sector
Particuliere sector
Particuliere sector
Particuliere sector
La Compagnie Bina africa
La Compagnie Bina africa
La Compagnie Bina africa
Okapi
Okapi
Okapi
Vermelho
Basisschool 't Prisma
Universitair Medisch Centrum Utrecht
Servicepunt 71
De Boldertrolly
De Boldertrolly
Landelijke Vereniging Lokale Belastingen
Landelijke Vereniging Lokale Belastingen
Landelijke Vereniging Lokale Belastingen
Landelijke Vereniging Lokale Belastingen
Landelijke Vereniging Lokale Belastingen
Landelijke Vereniging Lokale Belastingen
Landelijke Vereniging Lokale Belastingen
The socratic dialoque
VDM Facility
M4B
VWS Medicatie Overdracht
Dipuka
Passeggio
Passeggio
Taras &  Brenda
Taras &  Brenda
Taras &  Brenda
HDO
HDO
HDO
Erbij
De kinderverkleedwinkel
Blimm
Bayabi Foundation
Bayabi Foundation
Sun Flower Power Band
Sun Flower Power Band
obs de Zonnebloemschool
OBS de Zonnebloemschool
OBS de Zonnebloemschool
OBS de Zonnebloemschool
VNG Verzekeringen
VNG Verzekeringen
VNG Verzekeringen
VNG Verzekeringen
VNG Verzekeringen
VNG Verzekeringen
VNG Verzekeringen
Zoete inval
Zoete inval
Zoete inval
Zoete inval
Zoete inval
Zoete inval
Zoete inval
Zoete inval
W&F
W&F
Frezta
Frezta
Frezta
Frezta
Rien proeverijen en advies
Rien proeverijen en advies
Q Big Band
Petra de Hollander
OBS de Zonnebloemschool
OBS de Zonnebloemschool
OBS de Zonnebloemschool
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Monkey C
Monkey C
Monkey C
Luma Luxe
Hijdra
Hijdra
Hijdra
Godwin Falix
Godwin Falix
Godwin Falix
Godwin Falix
Godwin Falix
OBS de Zonnebloemschool
OBS de Zonnebloemschool
OBS de Zonnebloemschool
OBS de Zonnebloemschool
Flenck
Flenck
Friends For Friends
F4E
F4E
F4E
F4E
F4E
F4E
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Blink Uitgevers
Blink Uitgevers
Blink Uitgevers
De Compagnie
De Compagnie
De Compagnie
Compenere
Compenere
Co-Creatio
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Malmberg Uitgevers
Noordhoff Uitgevers
Noordhoff Uitgevers
Haagse Pakketjes
Haagse Pakketjes
Haagse Pakketjes
Haagse Pakketjes
Uitgeverij Malmberg
ThiemeMeulenhoff

Verjaardagen

Geregeld mogen wij uitnodigingen ontwerpen voor verjaardagen.

VNG

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten, afgekort VNG, is een belangenbehartiger van alle gemeenten in Nederland. Tweede Kamer, kabinet en maatschappelijke organisaties zijn belangrijke gesprekspartners. Om deze dialoog te ondersteunen maakt Daliz Ontwerp diverse merkstijlen en grafische communicatie uitingen voor VNG.

Bezoek de live-versie van

Haags Theaterhuis

Daliz mocht voor het Haags Theaterhuis een nieuwe communicatiestijl verzorgen. Bij het Haags Theaterhuis kun je theatercursussen volgen. Het Haags Theaterhuis heeft een breed aanbod van cursussen, trainingen en opleidingen voor amateurs en professionals.

Bezoek de live-versie van Haags Theaterhuis

Loadgen

Loadgen is een innovatieve methode om grote en complexe IT infrastructuren te testen en te analyseren. Door middel van gebruikerssimulaties worden applicaties, netwerk en servers bekeken op hun performance en vastgesteld worden wat mogelijke oorzaken zijn van mindere prestaties. Daliz ontwerp mocht de huisstijl, diverse communicatie uitingen en de website ontwikkelen.

Bezoek de live-versie van Loadgen

Feniks

​Voor ThiemeMeulenhoff verzorgde Daliz de beeldresearch, redactie en dat leverde een super mooie geschiedenis methode op voor het voortgezet onderwijs.

Voor 3/4 VMBO/ KGT hebben we 6 hele mooie katernen voorzien van cover en beeld in het binnenwerk. Ook zijn we ingezet voor de handboeken 3 Havo en 3 VWO

hier hebben we ook de gehele beeldresearch en redactie mogen doen. Trots op dit werk.

Bezoek de live-versie van ThiemeMeulenhoff

Muziek op Maat

Al ruim 25 jaar lang zorgt Muziek op maat voor gevarieerd en leuk muziekonderwijs. Afwisselende muziek-, film-, en musicalfragmenten nemen uw leerlingen mee naar de muziek van nu én van vroeger. Door te spelen en zingen beleven zij de wereld van de muziek. Van vmbo tot vwo: het muzikale lesplezier van uw leerlingen staat centraal.Daliz is dol op muziek en zo ook op deze methode, het is vrolijk, veel kleur, bevat muziektablatuur en is modern. Wij hebben de beeldresearch en administratie voor deze titel verzorgd. Bezoek de live-versie van Noordhoff Uitgevers

Wijzer door het verkeer

Verkeersonderwijs is pas effectief als de leerkracht erin slaagt de leerlingen bij de les te houden. Dat lukt alleen als de lessen helder, nuchter én interessant zijn. Wijzer door het verkeer is dan ook gebaseerd op een combinatie van aandacht vasthouden en gericht kennis overbrengen. Voor Daliz was dit een erg leuke opdracht, mede omdat we alle opdracht fotografie en het regelen van modellen en lokatie op ons hadden genomen. De locaties waren niet gemakkelijk te vinden, maar het is ons gelukt om alles te realiseren in een relatief korte tijd. Het verwerven van ongeveer 100 modellen, locatie's was een erg leuke belevenis. Bezoek de live-versie van Noordhoff Uitgevers

Ziender Ogen Kunst

Iedereen kan - op z’n eigen manier - kunstenaar zijn. Dat is het prikkelende uitgangspunt van de vernieuwde, geheel herziene versie van ZienderOgen Kunst. Als docent krijgt u alle kans om het beeldende proces van leerlingen te stimuleren, te volgen én te begrijpen. En de leerlingen ervaren stap voor stap wat het is om het beste uit zichzelf te halen. En iets bijzonders te creëren.Daliz heeft éénmalig mogen meewerken aan deze beeldende methode van Malmberg. Het regelen van rechten van kunstmateriaal had hierin een belangrijke rol. Bezoek de live-versie van Uitgeverij Malmberg

Leut

Voor Leut mocht Daliz ontwerp een logo ontwerpen. Leut is een pagina binnen de website van Zoet-Doen in Den Haag met kinderen. Op de website vind u een selectie van gezellige, relaxte en inspiratieve koffiegelegeheden waar je een heerlijke bak koffie kan verwachten! Even tijd om te genieten. Bezoek de live-versie van Leut

Salzgitter Heute

Salzgitter heute 2e editie is de nieuwe methode Duits. De doorlopende verhaallijn met de eigentijdse dialogen spreekt de leerling aan. Met Salzgitter heute 2e editie zal de leerling met plezier de Duitse taal leren. Daliz heeft Salzgitter 1e editie mogen voorzien van beeldmateriaal en leverde voor deze methode veel opdrachtfotografie. Bezoek de live-versie van ThiemeMeulenhoff

Marja’s Zuivelijs

Nieuw generatie handgemaakt zuivelijs.

Marja’s Zuivelijs wordt gemaakt op het erf van boerderij De Laak uit Terheijden. Met verse melk zonder onnodige toevoegingen, maar altijd met een smakelijke en modern twist.

Daliz mocht, in samenwerking met Monkey C, het volledig merk en een opvallende visuele identiteit ontwikkelen. Maar ook de verpakkingen, website, visitekaartjes en folder mocht Daliz ontwerpen en realiseren.

Bezoek de live-versie van Marja's Zuivelijs

Naut

Meander, Naut en Brandaan is Malmbergs nieuwste lesmethode aardrijkskunde, techniek en natuur voor de groepen 5 t/m 8 in het basisonderwijs. Alles is bijzonder aan de natuur en techniek methode Naut. Het laat kinderen de wereld om hen heen zien, ervaren en onderzoeken. Naut motiveert kinderen op een compleet eigentijdse manier en heeft een stappen structuur met volop houvast voor leerkracht en kind. Meander is bijzonder vanwege het prachtige beeldmateriaal, de spannende verhalen, de begrijpelijke teksten. Brandaan legt een duidelijk verband tussen verleden en heden, zodat geschiedenis voor kinderen betekenis krijgt. . Dit was voor Daliz een hele leuke methode om aan mee te mogen werken, en was ook en hele uitdaging, timing was hier erg belangrijk en natuurlijk is het ons goed gelukt om in redelijk korte tijd deze 12 fantastische boeken van beeld te voorzien. Kortom deze drieluik is heel erg mooi geworden. Bezoek de live-versie van Malmberg Uitgevers

Sensor

De methode is gebaseerd op de succesvolle methode Nova, al jarenlang de meest gebruikte methode voor natuur-/ scheikunde in de onderbouw. Met een sterk verbeterde techniek lijn en specifieke aandacht voor veiligheid in het practicum- en techniek lokaal is een concept ontstaan dat echt werkt! Daliz verwierf hiervoor de beelden en beeldrechten. Bezoek de live-versie van Uitgeverij Malmberg

GiG

Balancing profit with responsible corporate behavior. GIG incorporates its agenda and targets in its sustainability strategy. GIG believes that success includes performance in work ethics, finding the right people, their development, engagement in the community we live in and responsibility for the environment. This is visible in our brand portfolio. Building on this heritage our priorities now lies in inspiring people to take small actions every day, that can make a big difference for the world. Ranging from sport brands to music platforms and online media. Daliz Webdesign/Daliz ontwerp hebben voor deze branding organisatie het ontwerp voor verschillende communicatiedragers verzorgd en een corporate responsieve website gebouwd met vele features.

Bezoek de live-versie van GiG

Nieuw Nederlands

De 5e editie van Nieuw Nederlands is de eerste en enige methode Nederlands die ontwikkeld is vanuit het Referentiekader Taal en doorlopende leerlijnen garandeert voor alle taalvaardigheden. Kortom de beste voorbereiding biedt op de nieuwe eindtermen in 2014. Daliz, is begonnen aan deze vernieuwde methode begin 2011 en leveren hiervoor alle beeldresearch, opdracht fotografie en rechten. Het is een erg leuk project waarbij de Nederlandse taal en beeld centraal staat. leergang 1 en 2 vmbo-k | vmbo-kgt | havo-vwo | t/havo | oefenboek t/havo | Vwo

Bezoek de live-versie van Noordhoff Uitgevers

Erbij

Een remedial teacher (uit het Engels letterlijk een leraar die verbetert) verleent hulp aan leerlingen met leerproblemen of gedragsstoornissen. Kim Kortekaas heeft met 'Erbij' haar eigen praktijk voor remedial teaching. Daliz Ontwerp heeft voor Erbij het logo en de huisstijl gemaakt.

HDO

Het Haags Dagorkest is een harmonieorkest met ca 50 leden. Het bijzondere van dit orkest is dat het overdag repeteert. Dat betekent dat het een ideaal orkest is voor mensen die overdag vrije tijd hebben, bijvoorbeeld omdat zij niet (meer) aan het arbeidsproces deelnemen. Voor dit orkest heeft Daliz de visuele identiteit geoptimaliseerd, diverse communicatie uitingen en de website gerealiseerd.

Villa Rossa

Voor kookboekenschrijfster Jolande Burg en haar man culinair-fotograaf Erik Spaans die samen op hun Italiaanse villa in Apulië een aantal interessante culinaire-cursussen geven hebben we deze site met veel inspirerende foto’s mogen maken. Daliz webbouw heeft in samenwerking met Daliz ontwerp gezorgd voor een frisse site waar functionaliteit voorop staat. De site heeft een vindingrijk formulieren systeem wat het aantal deelnemers direct combineert met het cursusgeld zodat er na het invullen een mooie totale mail in de mailbox komt Bezoek de live-versie van Villa Rossa

Neue Kontakte

Neue Kontakte is de Duitse Methode van Noordhoff Uitgevers en is al jaren een begrip en dé grootste methode Duits voor het voortgezet onderwijs.

Daliz mag de 7e editie voorzien van beeld en is gestart met de titels 1-2 vmbo KGT / 1-2 vmbo TH / 1-2 vmbo BK 1-2 Havo / 1-2 VWO

De nieuwe 7e editie onderbouw is gevarieerder, vriendelijker en speelser. Met behoud van alle rotsvaste zekerheden in de klas, dankzij de structuur en rust die zo gewaardeerd wordt. Als we Neue Kontakte vernieuwen, doen we dat in de eerste plaats kalm, solide, zinvol en doordacht.

  • Duits leren om écht te communiceren
  • Gepersonaliseerd leren mede dankzij adaptieve leerroutes
  • Afgeslankt en opgefrist
  • Alles-in-één
Bezoek de live-versie van NoordhoffUitgevers

Valstar

Valstar uit Poeldijk is al sinds 1928 in Europa toonaangevend op het gebied van kasgroenten producten en diensten. Om toonaangevend te blijven en invulling te kunnen geven aan de strategische ambities, heeft Valstar aan Daliz Ontwerp en Webbouw gevraagd een nieuwe website ontwikkelen. Dit in samenwerking met Mountain uit Den Haag die verantwoordelijk zijn voor de merkpositionering en visuele identiteit.

Bezoek de live-versie van Valstar

Heemsteeds Philharmonisch Orkest

Het Heemsteeds Phliharmonisch Orkest is al 50 jaar een begrip in Noord-Holland en ver daarbuiten. Bach, Mozart, Beethoven, Dvorák, Brahms, Ravel, Tsjaikovski en Sjostakovitsj: componisten uit alle periodes van de muziekgeschiedenis vinden vroeg of laat hun weg naar de lessenaars van het Heemsteeds Philharmonisch Orkest. Daarbij horen ook Nederlandse componisten als Andriessen, Van Maanen en Olthuis. Het Heemsteeds Phliharmonisch Orkest geeft acht à tien concerten per jaar, waarbij Daliz Ontwerp helpt met het ontwikkelen van posters, tickets en het programmaboekje.

Bezoek de live-versie van Heemsteeds Philharmonisch Orkest

het Techie spaarboek

Voor Albert Heijn in samen​werking met de Tantes uit Eindhoven en het Nemo Science Museum in Amsterdam hebben we de beeldresearch, redactie en fotografie mogen leveren. Alles wat met techniek te maken had was interessant voor deze opdracht. We hebben veel contact gehad met bijzondere uitvindingen zoals de telefoonjurk of een trui die als je hem knuffelt je oma in “Verwegistan” het ook voelt. 3-D geprinte brug of een solar-oplaadbare jas van Google.

Het was heel erg leuk om aan dit project te mogen meewerken en leuk is om te vertellen dat er veel ook online bij Nemo terug te vinden is op hun ontdek website.

Nu nog alle plaatjes verzamelen.

Bezoek de live-versie van Albert Heijn

VNG Trainees

De VNG vertegenwoordigt de belangen van de Nederlandse gemeenten, maar is ook hét expertisecentrum voor de Nederlandse Gemeenten. Om een expert te blijven in de toekomst wordt er veel tijd en geld gestoken in het vinden en opleiden van talent. De VNG heeft hiervoor een eigen ontwikkeld trainees programma met een eigen online omgeving. Voor de website hiervan mocht Daliz Ontwerp verschillende pagina’s vormgeven. Bezoek de live-versie van VNG

Peter en Nettie’s Drielse Paddenstoelen

Van Herwijnen Paddenstoelen uit Kerkdriel heeft een eigen ontwikkelde verpakking voor paddenstoelen (Multi Fresh Pack) en een nieuw merk (Nettie’s & Peter’s Drielse Paddenstoelen) bedacht. Dit om optimaal te inspelen op de behoefte van vers, duurzaam, smaak, beleving en een echt verhaal. Hiermee wil Van Herwijnen Paddenstoelen hun positie als kwalitatieve, fair produce en ambachtelijk teler van paddenstoelen extra benadrukken. Met paddenstoelen die met de hand worden geteeld, geselecteerd en geplukt. En die door een rustige teelt een steviger vruchtvlees hebben. Daliz Ontwerp mocht het logo hiervoor ontwikkelen. Bezoek de live-versie van Peter en Nettie's Drielse Paddenstoelen.

Brandaan

Meander, Naut en Brandaan is Malmbergs nieuwste lesmethode Aardrijkskunde, Natuur en Techniek voor groep 5 t/m 8 in het basisonderwijs. Brandaan legt een duidelijk verband tussen verleden en heden, zodat geschiedenis voor kinderen betekenis krijgt. Meander is bijzonder vanwege het prachtige beeldmateriaal, de spannende verhalen, de begrijpelijke teksten. En alles is bijzonder aan de natuur en techniek methode Naut. Het laat kinderen de wereld om hen heen zien, ervaren en onderzoeken. Naut motiveert kinderen op een compleet eigentijdse manier en heeft een stappen structuur met volop houvast voor leerkracht en kind. Dit was voor Daliz een hele leuke methode om aan mee te mogen werken, en was ook en hele uitdaging, timing was hier erg belangrijk en natuurlijk is het ons goed gelukt om in redelijk korte tijd deze 12 fantastische boeken van beeld te voorzien. Kortom deze drieluik is heel erg mooi geworden. Bezoek de live-versie van Malmberg Uitgevers

Monkey C

Einstein zei ooit: ‘Logica brengt je van A naar B, verbeeldingskracht brengt je overal’. Branding consultant Monkey-C combineert deze aspecten in het begrip ‘Creatieve Logica’. Om organisaties en merken snel verder te laten groeien. En op een no-nonsense manier antwoord te krijgen op marketing, design en communcicatie vraagstukken. Daliz Ontwerp bedacht het logo en diverse communciatiedragers.

MeMo

Helder, compact en leerbaar. Dit zijn de kenmerken van de vierde editie van Memo. Door de vernieuwende didactiek neemt deze geschiedenismethode de leerlingen mee op een boeiende reis door de tijd. Daliz is aan deze herziende methode begonnen begin 2011 en leveren hiervoor alle beeldresearch, opdracht fotografie en beeldrechten. Met historisch materiaal is het vaak een behoorlijke klus om alle musea, streekarchieven en beeldbanken en privé archieven te raadplegen, maar volhouden loont want het levert uiteindelijk wel een uniek beeld en boek op. Het is een erg leuke methodeom aan mee te mogen werken. Bezoek de live-versie van Malmberg Uitgevers

Ramiro

Sweetpoint is markleider in paprika specialiteiten. Recent heeft Sweetpoint onder de naam Ramiro een bijzonder puntpaprika op de markt gebracht, geteeld door paprika specialisten uit Noord-Holland. Daliz ontwerp mocht het logo van Ramiro en de flowpack van de bijzondere paprika ontwerpen. Bezoek de live-versie van Ramiro

Humboldt

Humboldt is een methode aardrijkskunde voor de onderbouw van mavo, havo, vwo, gymnasium en tweetalig onderwijs (tot). Daliz heeft meerdere Humboldt titels van beeld mogen voorzien, veelal is er gebruik gemaakt van heel sterk maar goedkoop beeldmateriaal. Bewakig van het budget was in dit geval van groot belang. Bezoek de live-versie van Malmberg Uitgevers

Taras & Brenda trouwen

​Voor de trouwerij van goede vrienden heeft Daliz de trouwkaart gemaakt, ze wilde graag de tekening van Escher gebruiken van het Paradijs, dit hebben we nagebouwd met stock-beelden, resultaat is echt grappig. Wel petje af voor de vrienden, je moet het wel durven copyright: The M.C Escher Compagny, Baarn, Holland all rechten voorbehouden Ver voordat we een plan hadden uitgedacht voor de uitnodiging was er ” safe the date ” email uitnodiging

HBS Gouden Kraaien ei toernooi 2016-2017

​Daliz heeft op vrijwillige basis de poster voor het jaarlijks terugkerende HBS Gouden Kraaien Ei toernooi gemaakt. Zo ook voor het jaar 2017.

Met nog meer goud.

Bezoek de live-versie van HBS

Lage Land Oefentherapie

Als je bewegingsproblemen hebt als volwassen of als kind, dan moet bij Lage Land Oefentherapie zijn. Lage Land Oefentherapie is een je veelzijdige en moderne praktijk voor oefentherapie Cesar en Mensendieck in Rotterdam Alexanderpolder en in het centrum van Rotterdam. Door de specialisatie in kinderen kom je Lage Land Oefentherapie ook tegen in 40 scholen voor regulier en speciaal onderwijs, waar wij zij het Zorgplan Motoriek mede vorm geven. Daliz Ontwerp mocht voor Lage Land Oefentherapie het logo, de nieuwe huisstijl ontwikkelen en samen met Daliz Webbouw de website. De fotografie is verzorgd door Daliz Fotografie.

Bezoek de live-versie van Lage Land Oefentherapie

Ga naar Buiten

Voor strandpaveljoen ‘Buiten’ hebben we een leuke site kunnen maken waar bezoekers op de hoogte kunnen blijven van wat er allemaal plaatsvind op het strand, bandjes feestjes en andere activiteiten kunnen wordern aangekondigd en achteraf nog eens nabeleeft worden. Daliz webbouw heeft in samenwerking met DWID gezorgd voor een creatieve site waar de relaxedheid van de strandtent goed te zien is. De site draait op het wel bekende Wordpress CMS systeem. Zodat de eigenaren continu leuke filmpjes, foto’s en agendapunten kunnen posten. Bezoek de live-versie van Buiten

Zeeuwse zonnekers

De Zeeuwse Zonnekers wordt geteeld door de Familie Elenbaas uit Arnemuiden. Deze zoete kers groeit optimaal door het Zeeuwse zeeklimaat en wordt gelijk verwerkt. Het is dus altijd puur genieten. Naast de bijzondere smaak is het ook nog eens gezond. Daliz Ontwerp mocht voor de Zeeuwse Zonnekers een nieuwe merkstijl ontwikkelen en diverse etiketten ontwerpen. Bezoek de live-versie van Zeeuwse Zonnekers

Taallijnen

Leerlingen krijgen tientallen malen per dag te maken met de Nederlandse taal. Ze lezen recepten voor hamburgers, volgen de handleiding van hun mobieltje, lezen de plattegrond voor Lowlands en sms’en elkaar liefdesberichtjes. De lesmethode Taallijnen haakt daarop in met Nederlands dat regelrecht uit het leven van uw leerlingen gegrepen is. Zo leren ze correct Nederlands vanuit herkenbare situaties en pakken ze de taal sneller op. In samenwerking met Omnia Fausta een ontwerp bureau uit Utrecht zorgen we voor een mooie vormgeving, leveren we de beeldredactie, research en opdracht fotografie voor de titel Taallijnen zodat deze er al jaren fantastisch uitziet! Bezoek de live-versie van Malmberg Uitgevers

Ann Sophie Falter Photography

Ann-Sophie Falter is een van de meest bekende reisfotografe ook is zij gespecialiseerd in documentaire fotografie, al zo’n vijf jaar geleden bouwden wij haar eerste professionele website. Nu vijf jaar later was het tijd voor iets nieuws, de website moest grotere beelden vertonen, ‘full-screen’. Natuurlijk moest de website ook responsieve zijn en verder een clean, strak en modern uiterlijk hebben. Door gebruik te maken van ons favoriete CMS ExpressionEngine, kan Ann Sophie gemakkelijk haar eigen beelden beheren en nieuwe cases uploaden en delen op diverse Sociale Media. Bezoek de live-versie van Ann Sophie Falter

Glitter & Glamorous Schoolfeest

​Voor de Ondernemingsraad van de openbare school de Zonnebloem in Den Haag heeft Daliz weer 2 leuke posters gemaakt, het thema van dit jaar is Glitter & Glamour, met bekende Sopies, koek en zopie, spookhuis en vele andere leuke dingen om te doen.

Nova Natuur en Scheikunde

Nova is al jaren de meest gebruikte natuurkundemethode in de onderbouw. Vele scholen hebben nu ook voor de bovenbouw havo en vwo/gymnasium gekozen voor Nova.

Met de vertrouwde structuur, compacte theorie en de diepgang bereid je jouw leerlingen optimaal voor op het nieuwe examen. Bovendien kent Nova het aansprekende PTM-concept: Praktijk, Theorie en Maatschappij.

Daliz heeft in samenwerking met Erik Eshuis all het Technisch Tekenwerk verzorgd en de beeldredactie voor de titels Nova Natuur en Scheikunde 6 VWO en Nova Scheikunde 3 Havo en Vwo/Gym.

Bezoek de live-versie van Malmberg

Luma Luxe

Voor je kinderen heb je alles over, maar moet het ook steeds specialer en soms ook wat luxer zijn. Luma Luxe speelt met een bijzonder assortiment op deze behoeften in. Daliz Ontwerp heeft voor Luma Luxe een huistijl met communicatiedragers gemaakt die een reflectie is van deze belofte.

Netwerk

Netwerk is een complete wiskunde methode met een aanbod voor alle niveaus van het voortgezet onderwijs van Noordhoff Uitgevers. De vmbo-boeken leren de leerlingen wiskunde door te doen. In havo/vwo brengt Netwerk de leerlingen naar een hoger niveau door extra uitdaging.Daliz verwerft al sinds 2002 beeld voor deze methode, we hebben voor deze titel alle beeldresearch, opdracht fotografie en rechten geregeld. Inmiddels zijn er alweer 3 editie’s gepasseerd. Bezoek de live-versie van Noordhoff Uitgevers

M4B

Drukke ondernemers kunnen vaak wel wat hulp gebruiken. Zowel binnen als buiten de onderneming. M4B ult deze behoefte in met een personal assistent concept op flexibele basis. Voor dit concept heeft Daliz het logo en de huisstijl ontwikkeld.

Dutch Tall Ships Inspiring voyages

​Daliz heeft in samenwerking met bureau Elastiek deze fantastische inspirerende website mogen realiseren voor Dutch Tall Ships, deze website is bedoelt om men te inspireren.

Drie schepen komen aan bod, de Bark Europa, de Oosterschelde en de Tecla, ieder schip maakt mooie reizen naar o.a Cape Verde, Ijsland en Antarctica.

Het zijn reizen om nooit meer te vergeten.

Bezoek de live-versie van Dutch Tall Ships ( Bark Europa & Oosterschelde )

Languagetour

LanguageTour is een jonge organisatie die in 2014 is opgericht. Engels op de basisschool is niets nieuws. Al dertig jaar is minstens één uur Engels per week in de laatste twee groepen verplicht. Ondanks deze uren zien we dat er een groot gat is tussen het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs en hier springt Langetour goed op in, en bied aansluitend op de wensen passende lessen aan.

Daliz heeft Languagetour een eigen identiteit gegeven het een basis site, deze zal in de toekomst worden aangevuld met een module waarbij je eigen templates kan maken en hier gemakkelijk werkbladen kan maken, ook kan de klant hier de lessen terugzien. Ook zal in de toekomst gekeken worden naar een leerlingvolgsysteem, ieder kind kan apart gemonitord worden of als groep in zijn geheel, dit zal pas worden gemaakt in fase 3.

Maar het begin is gemaakt!

Bezoek de live-versie van Languagetour

Piet en Leen Trouwen

Voor dit leuke stel uit Den Haag heeft Daliz de vormgeving en fotografie van de trouwkaart verzorgd, hiervoor hebben we meerdere foto-shoots gehad, wat prachtige foto’s opleverde. Dit stel woont in Den Haag, maar heeft veel met het “Friese land” en om iedereen goed op de hoogte te kunnen houden van alle plannen en van de dag zelf hebben ze Daliz webbouw gevraagd om ook nog een site te maken. Het is een redelijk simpele site met veel ruimte voor beeld. Het thema was jaren 50 met een knipoog!

Okapi

Bezoek de live-versie van Okapi

Op Nieuw Niveau

Op niveau is al meer dan 20 jaar een methode Nederlands voor het voortgezet onderwijs. Het is een mooi overzichtelijk boek die in 2012 in een nieuw jasje wordt gestoken. Daliz heeft de beeldredactie, research, opdracht fotografie en het regelen van rechten geleverd voor 2 Op nieuw Niveau titels. Bezoek de live-versie van ThiemeMeulenhoff

Kabaal Fataal Haags Theaterhuis

Kabaal Fataal is een festivalweekend van het Haags Theaterhuis. In dit weekend krijgen cursisten van het Haags Theaterhuis een podium om hun eigen theatrale act te kunnen presenteren en ervaring met het publiek op te doen. De optredens zijn voor groepen van zo’n 25 personen op verschillende bijzondere locaties in Den Haag. Als groep loop je langs verschillende verschillende locaties en kan je op een gevarieerde manier genieten van Haagse creativiteit. Daliz Ontwerp mocht de visuele identiteit van Kabaal Fataal ontwikkelen, inclusief diverse communicatie uitingen. Bezoek de live-versie van Kabaal Fataal Haags Theaterhuis

Scary Jungle Banner

Voor OBS de Zonnebloem heeft Daliz meegeholpen aan de Scary jungle, we ontwierpen de banner die de aankondiging en tevens ingang was van de jungle cave. super spannend voor de kinderen met veel rook, moerassige drek en spinnerag, erg leuk thema ook dit jaar weer het zomerfeest.

Samen Steun je Sterker

Daliz ontwerp heeft met veel liefde op pro Deo basis de ‘Samen Steun Je Sterker’ website mogen vormgeven aan de hand van het bestaande logo. Op de ‘Samen Steun Je Sterker’ website kun je een actie voor de VOKK/KanjerKetting doen. Samen Steun Je Sterker helpt een actie tot een succes te maken. Ga dus naar www.samensteunjesterker.nl, maak een actie aan, steun een actie of doneer online. Samen voor Beter! Bezoek de live-versie van Samen Steun je Sterker

Eigentijds

​ Eigentijds is een revolutionaire methode geschiedenis. Eigentijds is de eerste digitale methode geschiedenis voor het basisonderwijs waarin het bereiken van de leerling het uitgangspunt is. In de lesmethode zijn de laatste inzichten uit hersenonderzoek verwerkt over hoe kinderen leren en zich optimaal ontwikkelen. Werkt vanuit principe ‘voelen is onthouden’ Voor Blink Uitgevers heeft Daliz het eerste beeldtraject mogen uitvoeren voor eigentijds leerjaar 5, 6 en groep 7 Het is een hele kleurrijke, maar zeker ook zeer verbeeldende methode geworden. De methode is vooral digitaal beschikbaar maar wordt ook ondersteund met een handboek wat er meer uitziet als een magazine. Daliz heeft alle fotografie voor deze methode geleverd en de beeldrechten. Bezoek de live-versie van Blink Uitgevers

Literatuur Nu

Literatuur [NU] Nederlands is een revolutionair nieuwe en complete literatuurmethode voor de Tweede Fase. Het is bovendien de eerste en enige methode die elk schooljaar wordt geactualiseerd en de flexibiliteit biedt waar het literatuuronderwijs van nu om vraagt.Heel erg leuk dat Daliz aan deze up-to-date methode mag meewerken, ook voor Literatuur Nu Engels en Duits leveren wij beeldresearch, opdracht fotografie en regelen we de rechten. In deze methode draait het om beeld en gebeurtenissen die nu spelen, het regelen van de beeldrechten van covers van boeken, auteur foto’s, stichtingen en andere bronnen daar zijn we goed in! Bezoek de live-versie van Noordhoff Uitgevers

Q Big Band

Q Big Band Delft is een enthousiaste big band uit, de naam zegt het al, Delft en omstreken. De band bestaat uit amateurs die hun publiek op professioneel niveau het échte big bandgevoel laten beleven, in een stevige bezetting met 5 saxen, 4 trompetten, 4 trombones, een ritme-sectie (drum, bas, piano) én de vaste zangeres Anita Simons. Voor de Q Big band Delft heeft Daliz Ontwerp flyers en posters gemaakt. Bezoek de live-versie van Q Big Band

Landelijke Vereniging Lokale Belastingen

Als je op lokaal niveau belastingen heft, dan is het prettig om te weten wat andere gemeenten voor tarieven hebben. Daarom is er de benchmark van Landelijke Vereniging lokale belastingen. Een uitgebreid rapport, elk jaar vormgegeven door Daliz Ontwerp.

Bezoek de live-versie van Landelijke Vereniging Lokale Belastingen

Frezta

Duijvestijn Tomaten heeft een duurzame droogmachine ontwikkeld, waarmee ovengedroogde tomaten worden geproduceerd. Op basis van warm water uit de aardwarmtebron, worden vers gekweekte tomaten, ovengedroogd tot een duurzaam, smaakvol en uniek eindproduct met de merknaam Frezta. Voor Frezta heeft Daliz Ontwerp de visuel identiteit, verpakkingen en diverse communicatiedragers ontwikkeld. Bezoek de live-versie van Frezta

Plukkruidje

Voor Pluk Kruidje hebben we deze hele leuke site kunnen maken inclusief alle fotografie. Pluk Kruidje kweekt verse kruiden en verkoopt melanges die een één keer gebruikt kunnen worden in een gerecht of in lekker glas thee. In samenwerking met Mountain Design kwam deze creatieve stijl tot stand, de website is gebouwd op Wordpress zodat er in de toekomst ook gebruik gemaakt kan worden van een kleine webshop. Bezoek de live-versie van Plukkruidje

Universitair Medisch Centrum Utrecht

Het Universitair Medisch Centrum is één van de grotere ziekenhuizen, onderzoekscentra en opleiding organen van Nederland. In een dergelijke grote en complexe organisatie is effectieve communicatie van belang. Daliz Ontwerp mocht voor het Universitair Medisch Centrum de nieuwsbrief vormgeven. Bezoek de live-versie van Universitair Medisch Centrum Utrecht

OBS de Zonnebloemschool

De Zonnebloem is een fijne, gezellige school in een bosrijke omgeving in de Bloemen- en Vruchtenbuurt. Een school waar kennisontwikkeling, sociale vorming en creativiteit samen gaan, naast zelfstandigheid en individuele begeleiding. We zijn een “Vreedzame School” en gaan prettig met elkaar en anderen om. Ieder jaar wordt er door de ouderraad het zomerfeest georganiseerd en ieder jaar is het weer een groot spektakel. Daliz heeft voor deze school de poster gemaakt en het fotoverslag voor het zomerfeest en alle scary beelden voor het spookhuis op vrijwillige basis. Bezoek de live-versie van OBS de Zonnebloemschool

FFF

Met vrienden heb je vaak de beste feesten. Begonnen als een klein initiatief, maar inmiddels is FFF een feest van honderden mensen. Tweemaal per jaar gaan ze in helemaal ‘los’ waarbij elk feest weer een apart thema heeft. Voor deze feesten maakte Daliz flyers, posters en kaarten.

PepperByte

Mensen zijn belangrijker voor een organisatie dan techniek en dus moet techniek áltijd de mens dienen. Dat zit stevig verankerd in het DNA van PepperByte. Al vanaf 2001 is PepperByte gedreven om mensvriendelijke IT-oplossingen te vinden of te creëren die het werken veiliger, gemakkelijker en efficiënter maakt. Samen met de klant ontwikkelt PepperByte een toekomstbestendige IT-omgeving die écht toegevoegde waarde voor organisaties heeft. Een eigenzinning bedrijf, die ook een eigenzinnig uitstraling moest krijgen. Waarvoor Daliz Ontwerp en Daliz Webbouw op verschillende manieren mochten zorgen.

Bezoek de live-versie van PepperByte

Formello

​Formello, een in Scheveningen bezorg en afhaal Italiaan heeft zijn start gemaakt eind 2016, Formello bereid heerlijke pizza’s en pasta’s voor een mooie prijs.

Daliz is ingezet voor zijn Italiaanse identiteit en alle uitingen.

Bezoek de live-versie van Formello

Talent

Talent Nederlands tweede fase sluit uitstekend aan op Talent én Taallijnen voor de onderbouw. In lesstof, terminologie en vaardigheden. Zo garandeert deze methode de leerlingen een optimale examen-voorbereiding Nederlands. Talent Nederlands heeft een handboek met pittige theorie, een Tekstenboek, een aantrekkelijke ePack en inspirerende, thematische katernen. Inzetbaar op elk moment, op elk niveau. Al jaren lang levert Daliz voor deze Titel Talent alle beeldresearch, rechten en opdracht fotografie. Veel ruimte voor mooi en kwalitatief goed beeld. Bezoek de live-versie van Malmberg Uitgevers

Haagse Pakketjes

Haagse Pakketjes laat zien wat Den Haag vandaag de dag is. Den Haag barst van de geweldige ondernemingen en producten en deze verdienen uw aandacht. Het klassieke kerstpakket ontbreekt in onze ogen aan elke vorm van creativiteit en dat kunnen wij beter. Vergeet dit jaar de afgezaagde pakketten met pasteibakjes, ingeblikt fruit en goedkope troep. Wij gaan voor kwaliteit. Voor alle leveranciers steken wij onze handen in het vuur. Wij selecteerden dit jaar alleen maar toffe Haagse producten gemaakt door echte Hagenaars en Hagenezen. De producten zijn met passie en liefde gemaakt. Daar kunt u mee aankomen! Daliz heeft in samenwerking met de Haagse ontwerpster Jip en Fotogaaf KoenVeldman deze site mogen maken. Deze site is gebouwd met Wordpress en heeft een SEO en bestel-functie met betaalgemak. Hij is helder en makkelijk in gebruik. Bezoek de live-versie van Haagse Pakketjes

Vita

Vita is dé methode voor het leergebied Mens & Natuur. Vita legt de nadruk op een goede, gedegen basiskennis. De lesmethode is gebaseerd op de sterke methodes Biologie voor jou en Nova en sinds de introductie van het leergebied Mens & Natuur marktleider. De nieuwe Vita heeft een sterk verbeterde techniek lijn en specifieke aandacht voor veiligheid in het practicum- en techniek lokaal. Daarnaast biedt de ICT veel flexibiliteit om in te spelen op de verschillen tussen leerlingen. De nieuwe Vita biedt u de ideale mix van boek, practica en ICT waarmee u inspirerend les kunt geven met gemak. Daliz heeft de eerste editie van deze titel voorzien van beeld, leverde passende opdracht fotografie in samenwerking met het grafische bureau Staalkreatieven uit Den Haag. Bezoek de live-versie van Malmberg Uitgevers

Op Niveau

​Voor ThiemeMeulenhoff werkt Daliz Research aan meerdere projecten, zo ook aan de Nederlandse Methode Op Niveau, een heldere methode voorzien van vele boekcovers waarvoor Daliz de rechten heeft geregeld. We worden ingezet voor het regelen van de rechten, het maken van de krantenartikelen en het zoeken naar het bestaande beeld.

Bezoek de live-versie van ThiemeMeulenhoff

het 125 jarig jubileum logo

In het nieuwe voetbal en hockey zeizoen  viert HBS Craeyenhout de voetbal-, hockey- en cricketvereniging uit Den Haag vanaf 7 oktober haar 125 jarig bestaan. Daliz mocht een zoektocht maken om met een passend logo te komen. Er is gekozen voor een sterk afgeleide versie van het originele logo van HBS Craeyenhout. De zoektocht ging vele malen verder. Maar wat is goud toch mooi!

Bezoek de live-versie van HBS Craeyenhout

VWS Medicatie Overdracht

Sinds 2009 is het hele land in beweging om te zorgen dat actuele medicatieoverzichten beschikbaar zijn bij patiënt en zijn volgende zorgverleners. Vooral met als doel om de zorgveling te verbeteren. Voor VWS Medicatie Overdracht heeft Daliz de nieuwsbrief vormgegeven. Bezoek de live-versie van VWS Medicatie Overdracht

Of Course

Met Of course! haalt u het beste uit uw leerlingen. En de leerlingen halen het beste uit zichzelf. Dankzij een schat aan online materiaal, prikkelende teksten en activerende opdrachten. En dat alles binnen een heldere structuur. Of course! is niet voor niets de meest gebruikte methode Engels in de tweede fase. Daliz heeft de titels van of Course van mooi beeldmateriaal mogen voorzien. Bezoek de live-versie van Malmberg Uitgevers

Mountain Design

Voor het verpakkingsontwerp bureau Mountain Design, heeft Daliz-Webdesign deze website voor hen gerealiseerd. Mountain Design ontwerpt verpakkingen voor zeer grote klanten zoals Unilever, Heinz, Campina en de Ruijter. Onder het motto van We are European Brand Tailors en hun zeer bekwame vormgevers hebben zij zelf voor de vormgeving gezorgd voor deze website. De wens was er om een one-page website te maken maar aangezien de grote hoeveelheid cases in combinatie met grote foto’s moesten we toch op zoek naar een middenweg. Het werk werd gecategoriseerd in verschillende segmenten die uitkomen in een ‘one-page’-solution per segment. Met behulp van een prachtige responsive slider tonen we de cases per segment bijna beeldvullend waar het beeld van het product voorop staat. Een volgende slide laat meer informatie en een beeld van de gehele ontworpen productlijn zien. Natuurlijk zijn er ook de standaard features aanwezig zoals een contactformulier, Google Maps voor de diverse vestigingen en een aanvraag-formulier voor diverse downloads zoals het Mountain-magazine, ID-Calculator en een eigen Pack Calculator App om te kunnen testen of jouw brand nog beter in de markt kan worden gezet. Wij zijn erg trots op het feit dat we deze website hebben kunnen bouwen voor Mountain Design vooral vanwege de look en feel en de gebruikte technieken van deze website welke geheel worden aangestuurd door ons favoriet CMS ExpressionEngine.

Bezoek de live-versie van Mountain Design

Co-Creatio

Co-Creatio richt zich op ondernemingen die in de toekomst nog succesvoller willen zijn. Dikke rapporten schrijven is niet hun ding, ze begeleiden de onderneming graag op een praktische manier, zodat de resultaten direct zichtbaar worden. Co creatie kiest er voor om samen te werken met de eindgebruiker(s) en doet dit op een open communicatieve manier. Dit karakter hebben tot uitdrukking gebracht in een logo, huisstijl en online omgeving. Bezoek de live-versie van Co-Creatio

Inca Goudbes

Een bijzonder verhaal met een bijzonder plant en bes, vraagt ook om een bijzondere naam en uitstraling: de Inca Goudbes. Dit is een Physalis plant, beter bekend als het oranje lampion plantje, met een extra smakelijke en gezonde bes. De oorsprong van deze plant ligt in Zuid Amerika, maar Mulders Sierteelt is het gelukt om deze in Nederland te telen en diverse concepten te ontwikkelen voor de retail en online verkoop. Voor de Inca Goudbes heeft Daliz ontwerp het logo en de visuele uitstraling mogen ontwikkelen. Bezoek de live-versie van Inca Goudbes

Dalizimages

Onze beeldbank is een omvangrijke en toegankelijke beeldbank. Het bevat beelden die wij de afgelopen jaren uit verschillende bronnen hebben geselecteerd en voorzien van zoektermen, bronnen en rechten.Het zijn vooral Nederlandse tijdloze hedendaagse beelden. Zowel lage resolutie beelden als onze high-res beelden kunnen op een makkelijke manier worden verkregen. Daarnaast kunnen wij ook zichtzendingen aanmaken voor klanten die hun beelden nog verder willen beheren en delen met hun doelgroepen.Daliz webbouw heeft in samenwerking met Daliz ontwerp gezorgd voor een frisse site waar functionaliteit voorop staat. Het is een site met een zoeksysteem a.d.h.v keywords en een afgeschermd zichtzendings-systeem waar de klant met login en pasword zijn eigen projecten kan inzien en beheren. Bezoek de live-versie van Daliz

Meander

Meander is Malmbergs nieuwste lesmethode aardrijkskunde voor groep 5 t/m 8 in het basisonderwijs. Meander is bijzonder vanwege het prachtige beeldmateriaal, de spannende verhalen, de begrijpelijke teksten. Brandaan legt een duidelijk verband tussen verleden en heden, zodat geschiedenis voor kinderen betekenis krijgt. En alles is bijzonder aan de natuur en techniek methode Naut. Het laat kinderen de wereld om hen heen zien, ervaren en onderzoeken. Naut motiveert kinderen op een compleet eigentijdse manier en heeft een stappen structuur met volop houvast voor leerkracht en kind.Dit was voor Daliz een hele leuke methode om aan mee te mogen werken, en was ook en hele uitdaging, timing was hier erg belangrijk en natuurlijk is het ons goed gelukt om in redelijk korte tijd deze 12 fantastische boeken van beeld te voorzien. Kortom deze drieluik is heel erg mooi geworden. Bezoek de live-versie van Malmberg Uitgevers

IP+

​Voor een initiatief van Mountain Design en aantal andere entrepreneurs kwam het idee om iets te doen aan de rechten van sportmensen. Op deze manier kan er ook na de sportcarrière nog een inkomen gegenereerd worden. Bezoek de live-versie van Ip+

Passeggio

Een t-shirt onder je overhemd, veel mannen (maar vooral vrouwen!) vinden dit lelijk omdat het shirt bijvoorbeeld doorschijnt of dat het boordje zichtbaar is als je de bovenste één of twee knoopjes los hebt. Daarom zijn er t-shirts van Passegio, waarvoor Daliz de verpakkingen mocht ontwikkelen. Bezoek de live-versie van Passeggio

OBS de Zonnebloemschool

De Zonnebloem is een fijne, gezellige school in een bosrijke omgeving in de Bloemen- en Vruchtenbuurt. Een school waar kennisontwikkeling, sociale vorming en creativiteit samen gaan, naast zelfstandigheid en individuele begeleiding. We zijn een “Vreedzame School” en gaan prettig met elkaar en anderen om. We hebben een leerlingenraad. Ouders denken mee in de school en ondersteunen waar mogelijk. Daliz heeft deze vrije opdracht banner gemaakt voor de juffrouw van groep 4a, om de leerlingen de jaargetijden goed te laten zien en het was een knipoog naar de lege wand op school in haar klaslokaal. De banner bestaat uit ongeveer 400 beelden die allemaal vrijstaand gemaakt zijn en bewerkt, het was een tijdrovende klus met een erg leuk resultaat. Deze banner werd zo goed ontvangen en is Daliz gevraagd om bij het afscheid van de kleuters die naar groep 3 gaan een nieuwe te maken. Bezoek de live-versie van OBS de Zonnebloemschool

Basisschool ‘t Prisma

Eén van de mooiste en leukste basisscholen van Rijswijk. En als al je kinderen op deze school hebben gezeten, dan was het natuurlijk onvermijdelijk dat je als 'grafisch ontwerp moeder' zaken als de kalender, rapport, schoolgids en het 4 jarenplan nog mooier moest maken.

Flenck

Kleding blijft een uitgesproken manier om te laten zien wie je bent. Maar waar vindt je als jongeren of jong volwassen de laatste stoere en inspirationele basics, met oog voor details? Heel simpel bij Flenck. Het kleding merk van oud prof voetballer Godwin Faliz. Voor Flenck mochten wij het logo en kleding tags ontwerpen.

Easy2Send van A naar waar B ook is

In de zomer van 2015 hebben we de site voor het koeriersbedrijf in Nederland Easy2send.nl BV opgeleverd. Er is hard gewerkt aan een frisse look voor deze nieuwe website. De nieuwe site biedt onder andere een overzicht van onze bekende producten en diensten en is geschikt voor mobiel en tablet. Ook zijn we uitgebreid aan de slag gegaan met de SEO (Search Engine Optimalization). Zo heeft iedere pagina en ieder artikel de mogelijkheid om aparte metadata te tonen. Gebaseerd op het CMS-systeem ExpressionEngine is Easy2send nu een flexibele en krachtige website waar veel verkeer langs komt die opzoek zijn naar een beste,snelste en veiligste manier van pakketten verzenden. Easy2send heeft veel marketing uitingen online met veel dynamiek.

Bezoek de live-versie van Easy2Send

La Compagnie Bina Africa

Bezoek de live-versie van La Compagnie Bina africa

Sun Flower Powerband

​Voor de SFPB, of te wel the Sun Flower Power Band maakt Daliz de posters voor diverse optredens en de daarbij horende uitingen op social media. Zo hebben ze optredens gehang waar de liefde centraal staat op de Valentine Afterparty, Guilty pleasure en altijd spelen ze op het Zonnebloemschool zomerfeest en de feesten bij Berg en Dal. Bezoek de live-versie van Sun Flower Power Band

Vermelho

Vermelho richt zich op bijzondere wereldsieraden voor een meer persoonlijke lifestyle. Eén van de assortimenten die Vermelho te bieden heeft zijn sieraden uit Brazilië om steenslippers te versieren. Daliz Ontwerp mocht voor dit assortiment het voor de verpakking ontwerpen. Bezoek de live-versie van Vermelho

The socratic dialoque

De dialoog is veelal het begin van vooruitgang. Maar wat als je bedrijf niet optimaal de dialoog benut en niet weet hoe je dit moet oplossen? Dan is Socratic Dialoque de partner voor kleine en grote bedrijven. Daliz Ontwerp mocht voor Socratic Dialoque het logo en de huisstijl vormgeven.

Evi & Tim

Als je vanaf je baby jaren al vrienden bent en je wordt allebei 16 jaar. Tsja, dan is het zeker tijd voor een bijzonder ‘sweet sixteen’ feest. En dan moet dit bijzondere feest al beginnen bij de uitnodiging. Daliz Ontwerp mocht voor Tim en Evi de uitnodiging maken die past bij het karakter van dit bijzondere duo.

Zoet

Kim Kortekaas een ondernemende moeder uit Rijswijk zag een gat op het internet welke gevuld zou kunnen worden met allerlei leuke dingen om te doen met en voor kinderen. Via Via kwam zij met Daliz in contact en zo creëerden wij een concept en leverde de vormgeving en de verzorgde de bouw van de website Zoet Omdat er veel posts op de website zouden komen met veel verschillende informatie maakte wij slimme content formulieren in ExpressionEngine die het makkelijk maken om de diversiteit aan content op de website te kunnen tonen. Natuurlijk zijn er nog andere functionaliteiten aan de website toegevoegd zoals een zoek functie een agenda en een rating systeem dat ouders toe staat om hun mening te geven aan de hand van een aparte vragenlijst en kinderen kunnen op hun beurt een cijfer geven aan het ‘uitje’ waar ze naar toe zijn geweest. Moniek heeft erg leuke animated gifs gebruikt om de website van leuke animatie’s te voorzien. Bovendien zijn alle kleuren gelinkt aan een de diverse categorieën die op zoet.nu te vinden zijn zoals Doen, Sporten, Shoppen, Zien en Horen en Eten en Drinken. Bezoek de live-versie van Zoet

Zonnebloem Spookhuis

voor OBS de Zonnebloemschool in Den Haag hebben we deze leraren omgetoverd in een echte nachtmerrie. Ieder jaar heeft deze school het beruchte zomerfeest en wordt ook ieder jaar vele tijd geïnvesteerd in nieuwe plannen om de kinderen weer volledig te verrassen. In samenwerking met Rita Bron Photography hebben ij deze fotogenieke leraren omgetoverd in een echte nachtmerrie. Het was een groots succes, en mega scary. Bezoek de live-versie van OBS de Zonnebloemschool

Na Klar!

De nieuwe editie van Na klar! voor de tweede fase werkt nog doelgerichter toe naar succes op de examens. Met een sterke nadruk op praktisch Duits krijgen leerlingen concrete en direct bruikbare vaardigheden. De aantrekkelijke en rustige vormgeving ‘trekt’ leerlingen de les in. Samen met de oefeningen leidt de methode zo tot een duidelijk resultaat: vaardigheden voor de examens én hun verdere leven. Daliz levert al sinds 2002 beeldmateriaal voor deze methode aan, en mocht gelukkig ook weer de beeldresearch doen voor de 2e fase in samenwerking met het grafische bureau Omnia Fausta uit Utrecht. Eind 2014 is deze titel afgerond, met als resultaat een heel erg mooi kleurrijke methode Duits. Bezoek de live-versie van Malmberg Uitgevers

Real Time

Realtime, de nieuwe complete methode Engels voor de onderbouw. Ervaar hoe de methode leerlingen een stap verder helpt, door ze de Engelse taal écht te leren gebruiken, in plaats van ze het Engels alleen te leren. Authentieke levensechte situaties motiveren leerlingen taalvaardigheden geïntegreerd te gebruiken, zoals dat ook in ‘real life’ gebruikelijk is. In 2010 zijn we weer begonnen met deze methode. We leverde ook weer in samenwerking met Omnia Fausta een ontwerp bureau uit Utrecht een fantastische look en feel. In 2014 zijn we in samenwerking met Reclamers de boeken gaan maken voor leergang 4 Bezoek de live-versie van Malmberg

De inspiratieboom

De inspiratieboom is het bedrijf van Karin Groenenboom. Met ‘de inspiratieboom’ wil Karin mensen in de breedste zin van het woord helpen groeien. Zij doet dit via inspiratie, sparren en verwondering. Om de bestemming te bepalen en de reis er naar toe te starten. Voor ‘de inspiratieboom’ mocht Daliz Ontwerp en Daliz Webdesign een nieuwe visuele identiteit, huisstijl, website en diverse andere communicatiedragers ontwikkelen.

Bezoek de live-versie van De inspiratieboom

No Meat Today

Is de eerste écht culinair vegetarische site van Nederland. Deze site is gemaakt omdat er een grote behoefte bleek aan een vegetarische site, die niet alleen op de bekende milieu- en gezondheidsaspecten van het vleeseten wijst, maar een, die het culinaire karakter van de gerechten wil opvijzelen. Daarom wil nomeattoday.nu proberen iedereen te bewegen een dag of wat geen vlees op tafel te zetten en thuiskoks uit te dagen om écht Culinair Vegetarisch met hoofdletters te gaan koken.Daliz heeft deze site mogen maken met Daliz Ontwerp. De site is gebaseerd op Joomla CMS-systeem. U kunt hier gerechten / recepten of columns gemakkelijk terug vinden. Het is een erg leuke site voor goede inspiratie wat eten betreft en Daliz heeft aan deze site met veel plezier gewerkt. Bezoek de live-versie van No Meat Today

Hofland Freesia

Hofland Freesia in Maasdijk is een toonaangevende kwekerij en marketing organisatie van zowel kwalitatieve freesia’s als freesia concepten. De kwekerij is zodanig georganiseerd dat kwantiteit met topkwaliteit het hele jaar rond kan worden gegarandeerd. Met respect én passie voor mens en natuur. Daliz Ontwerp en Daliz Webdesign hebben voor deze Freesia kwekerij in samenwerking met Monkey de branding, de vormgeving, de fotografie voor de verpakkings-sleeve en de website gerealiseerd. Deze site is zichtbaar in meerdere talen, zoals Nederlands, Engels en Duits. Verder kun je het fresia assortiment bekijken met behulp van kleur-sortering. Bezoek de live-versie van Hofland Freesia

Moderne Wiskunde

Daliz is totaal verantwoordelijk voor de beeldresearch voor deze methode en levert hiervoor veelal ook de dtp aan en de opdrachtfotografie daar waar nodig. Het is een mooie heldere methode die voor de leerlingen veel duidelijkheid schept. Mooie methode om deel uit te maken.

Nieuw in deze editie is de speciale aandacht voor rekenen in de methode: bij het werkboek en volledig geïntegreerd in Moderne Wiskunde online.

Drie verschillende leerroutes in het boek en online:
De delen voor 1 vmbo-kgt, vmbo-gt/h, havo/vwo, vwo en vwo English zijn beschikbaar. Voor schooljaar 2018-2019 verschijnen ook de delen voor leerjaar 1 vmbo-basis én de delen voor leerjaar 2 van de overige niveaus.

  • Eenvoudig differentiëren: kortom: uw leerlingen krijgen les op maat.
  • Leerdoelen bij elke les.
  • Rekenen in het werkboek en online.
Bezoek de live-versie van Noordhoff Uitgevers

Geboortecentrum IJsselland

Als je een aanstaande moeder bent, dan wil je liefst bevallen in een vertrouwde en veilig omgeving. In het Geboortecentrum IJsseland werken eerstelijns verloskundigen, kraamverzorgenden van Kraamzorg Rotterdam en tweedelijns verloskundigen, gynaecologen en gespecialiseerd verpleegkundigen van het IJsselland Ziekenhuis hiervoor op een unieke wijze samen. Daliz Ontwerp mocht voor het Geboortecentrum IJsseland het logo en de nieuwe huisstijl ontwikkelen.

Bezoek de live-versie van Geboortecentrum IJsselland

Index Economie

Index is de economiemethode voor docenten die vanuit verhalen, ervaringen, statistieken en vakkennis de economische theorie wil behandelen. Daliz verwierf voor dit schoolboek Economie van ThiemeMeulenhoff  de beelden, opdrachtfotografie en beeldrechten. Bezoek de live-versie van ThiemeMeulenhoff

Servicepunt 71

Eind 2010 hebben de gemeenten Leiderdorp, Leiden, Zoeterwoude en Oegstgeest gekozen om de bedrijfsvoering -in de vorm van een shared service center- samen te doen: Servicepunt71. Daliz Ontwerp mocht voor Servicepunt71 het rapport vormgegeven. Bezoek de live-versie van Servicepunt 71

Frezta

Frezta is een bijzonder merk in de wereld van tomaten specialiteiten. Frezta zijn luchtgedroogde tomaten waarbij gebruikt wordt gemaakt van aardwarmte. Door de luchtdroging wordt de smaak versterkt, blijven de goede eigenschappen van de tomaat beter behouden en kan je het product gelijk verwerken. Voor Frezta mocht Daliz Ontwerp de merkstijl, verpakkingen en diverse communicatie uitingen ontwerpen. Frezta is verkrijgbaar bij de HANOS, verschillende supermarkten en delicatessenwinkels. Bezoek de live-versie van Frezta

De Boldertrolly

De meeste ideeën komen voort uit de vraag 'Waarom is dit er nog niet?'. Zo was het ook bij de Boldertrolly: een handzame combinatie van een bolderwagen en een boodschappentrolly om makkelijk veel spullen mee te nemen met een gezinsuitje. De styling van de Boldertrolly en de vormgeving van de brochure is gedaan door Daliz Ontwerp.

de Geo Aardrijkskunde

De Geo bovenbouw 5e editie is een methode aardrijkskunde voor bovenbouw havo en vwo. Met al bijna 50 jaar ervaring groeit De Geo continu mee met het onderwijs. De Geo brengt de wereld tot leven met prachtige beelden en aansprekende opdrachten.Voor de Geo Wonen in Nederland proefkatern heeft Daliz gezocht naar mooi en inhoudelijk materiaal wat de doelgroep aanspreekt en gelijk meeneemt in de innovatieve ontwikkelingen die tegenwoordig steeds meer in het belang staan.

Bezoek de live-versie van ThiemeMeulenhoff

Beachclub Bora Bora

​Toen ik een jong meisje was van 15 mocht ik gaan werken van mijn ouders en ben ik als serveerster begonnen bij Beachclub Bora Bora, één van de meest leuke bijbaantjes die je kunt wensen als tiener, het mooie weer, de prachtige ambiance, werken met leuke collega’s en niet te vergeten de bakken met geld die je daar kon verdienen op provisie-basis. Inmiddels jaren later ben ik nog steeds goed bevriend met deze goede ondernemende strantent-eigenaren Willy en Trudy en hebben wij van Daliz de website mogen maken. Uitgangspunt was veel fotografie en weinig tierlantijntjes, de tent is al mooi en druk genoeg, weinig vormgeving was hiervoor het beste uitgangspunt. Het is een site met het expressionengine-systeem en het heeft een agenda en nieuwsfunctie en werkt op een dag en avondtijdklok, als je ‘s avonds de site bezoekt zal je ook de Bora Bora mogen ervaren met veel sfeerlicht daar waar je overdag geniet van de zon en het vrolijke terras. Ook de temperatuur is belangrijk natuurlijk aan het strand, niets veradelijker dan het weer en hiervoor hebben we een weather-app geïntegreerd in de site. Beachclub Bora Bora heeft natuurlijk al vele klanten maar met deze site zal het nog drukker worden! Bezoek de live-versie van Bora Bora beachclub

De Compagnie

Het nieuwe werken neemt alleen maar toe, zo ook de markt van bedrijfsverzamelsgebouwen. Daarbij is het steeds belangrijker om een in pand te werken met een sterk eigen en modern karakter. De Compagnie in Rijswijk is hiervan een goed voorbeeld. Gevestigd in een oud iconisch gebouw zijn er inspirerende ruimten voor ondernemend Rijswijk. Daliz heeft de Compagnie het logo, de huisstijl en diverse communicatiedragers gemaakt. Bezoek de live-versie van De Compagnie

De Kinderverkleedwinkel

Als je een kinderfeestje extra leuk wilt maken, neem dan eens contact op met de Kinderverkleedwinkel. Daar kan je van alles huren om kinderen te verkleden en het feest in thema's aan te kleden. Voor de Kinderverkleedwinkel heeft Daliz Ontwerp het logo en de huisstijl gemaakt.