Wie zijn wij.

Wij zijn een creatief bureau en geloven dat verbeelding je verder brengt dan alleen maar logisch denken. Bij ons werken beeldresearch, webdesign, ontwerp en fotografie zelfstandig of in teamverband. Typisch ‘Daliz’ is een no-nonsense en constructieve houding met ruimte voor plezier en een schappelijke prijsstelling. Uiteindelijk met als doel om een organisatie meer kracht te geven via effectieve print en/of on-line communicatie.

Linsie Spaans.

Linsie Spaans is een kei in beeld-research, -verwerving en -redactie, maar ook in alle management rond een beeldtraject. Ze weet altijd effectieve beelden te vinden door haar jarenlange ervaring en netwerk van pers- en stockbureaus, uitgevers, illustratoren en fotografen. Samen met meerdere freelance beeldresearchers is Daliz in staat om ieder project te realiseren.

Dave de Bruin.

Dave is een selfmade web-bouwer. Met de precisie van een fotograaf (zijn oude vak) zoekt hij uit hoe hij een website het beste kan laten aansluiten bij de wensen van een klant. Hij is de stille kracht van onze samenwerking, die snel reageert als er iets moet worden aangepast.

Waar webdesign, vormgeving, beeldresearch en fotografie elkaar vinden

Moniek Keessen.

Moniek is een creatieve en betrokken grafisch vormgever. Zij heeft veel ervaring met het ontwikkelen van onderscheidende en eigentijdse huisstijlen. Ze volgt de laatste trends op de voet en denkt altijd oplossingsgericht mee met haar klanten.

Wat zeggen ze over ons...

Het prettigst aan de samenwerking met Daliz vind ik de snelheid waarmee we kunnen schakelen. Ik kan altijd rekenen op een vlotte reactie en oplevering. Dat maakt mijn werk een stuk makkelijker!

Thieme Meulenhoff - Ruth Buijvoets