Webdesign > Websites op maat

websites op maat.

De online wereld wordt steeds maar groter en groter met als gevolg dat u de bomen niet altijd meer goed door het bos kunt zien. Wij willen daarom helder zijn in wat we doen: het bouwen van websites. Wij beloven een effectieve website die u zelf kunt beheren met een heldere informatiestructuur. Graag willen wij flexibel zijn, beginnen we het liefst met een schone lei en met behulp van ons favoriete CMS ExpressionEngine maken we websites op maat voor onze klanten.

Ook bij domein registratie, hosting en onderhoud kunnen wij van dienst zijn. In samenwerking met Daliz Ontwerp kunnen we tevens zorgen voor een passende look-and-feel. We maken onder andere websites voor starters die op zoek zijn naar een simpele website maar ook complexere websites met meerder diensten en/of producten of interactie met bezoeker zijn mogelijk bij Daliz!

Daliz werkt namelijk samen met meerdere specialisten die direct inzetbaar zijn zodat er altijd een goed werkende website voor u wordt gemaakt. Wij zorgen ervoor dat u als klant bij de ontwerp en bouw fase betrokken bent zodat u op meerdere momenten informatie krijgt over uw nieuwe website om zo tot het beste eindresultaat te komen

Meer informatie over: ExpressionEngine / Vindbaarheid in Google / Ondersteuning en ontwikkeling /

Daliz
Zuidlarenstraat 57 unit 203b
2545 VP Den Haag
06-41466851
info@daliz.nl
www.daliz.nl
Beeldredactie
Beeldresearch en redactie
Beeldrecht regelen
Beheer van betalingsverkeer
Financiƫle administratie
Beeldcoƶrdinatie
WebDesign
Webdesign en onderhoud
ExpressionEngine websites
Zoekmachine-optimalisatie
Ontwerp
Vormgeving en DTP
Huistijlen en logo’s
Webdesign
Drukklare aanlevering
IIllustraties maken