Beeldredactie + Ontwerp > Art • Wine

Art ● Wine.

Daliz is in aanraking gekomen met dit leuke bedrijf. Art ● Wine zoekt verbindingen en maakt kunst op een originele en prettige manier toegankelijk voor een grote groep geïnteresseerden. Er zijn veel overeenkomsten tussen kunst en wijn. Door veel kijken (Art) en proeven (Wine), ontwikkel je een eigen smaak en voorkeuren. Omdat er een grote overlap is tussen kunst- en wijnliefhebbers brengt Art ● Wine deze twee werelden op een creatieve en originele manier bij elkaar. Voor HBS hebben wij in samenwerking met hen een leuke reeks etiketten mogen maken en voor de cricket afdeling is in 2021 ook een nieuwe serie gelanceerd met als start ” The Grant” er zullen meerdere fantastischers cricketers aan bod komen.

Voor Art•Wine hebben wij inmiddels al vele etiketten gemaakt. De eerste opdracht was het design van een etiket voor de sportclub HBS Craeyenhout voor hun 125 jarige bestaan. Inmiddels hebben wij er meerdere gemaakt waaronder voor de cricket en voor de sponsorcommissie van deze club. In het jaar 2021 is er ook een Careayndome binnen hockeyzaal gekomen voor het winterseizoen. Hier mocht uiteraard ook merchandise voor komen waaronder voor Art•Wine het etiket met het logo van deze dome. Ook uiteraard door Daliz ontwikkeld.

Voor Art•Wine in samenwerking met Museum Rijswijk en De Britse kunstenaar Ian Berry heeft Daliz het etiket gemaakt voor de tentoonstelling Art in Denim.


 

Voor OJC Rosmalen en OTC tennisvereniging in Den Haag heeft Daliz ook een clubetiket gemaakt.

Meer Daliz projecten...