Ontwerp > HBS Craeyenhout

HBS CRAEYENHOUT.

HBS Craeyenhout is een sportclub in Den Haag waar voetbal, cricket en hockey samenkomen, waar er sportief wordt samengewerkt en zowel jong als oud is hier dagelijks te vinden. Daliz is ingezet voor alle communicatie uitingen zoals wedstrijdposters, sponsoren-posters, logo, feesten, toernooien, kaarten, en alle andere uitingen die bij een actieve sportclub horen. Ook is Daliz ingezet om de website te beheren en dagelijks alle informatie bij te werken.

In het nieuwe voetbal en hockey seizoen viert HBS Craeyenhout de voetbal-, hockey- en cricket vereniging uit Den Haag vanaf 7 oktober haar 125 jarig bestaan. Daliz mocht een zoektocht maken om met een passend logo te komen. Er is gekozen voor een sterk afgeleide versie van het originele logo van HBS Craeyenhout. De zoektocht ging vele malen verder. Maar wat is goud toch mooi!

Voor Wine•Art en in samenwerking met HBS Craeyenhout heeft Daliz meerdere etiketten gemaakt. Wat eerst ontstaan is om de club te supporten en een deel van de omzet van deze wijnflessen te doneren aan de club is nu onderdeel geworden van CraeyenSupport. De Grant is de eerste van een serie mooie en belangrijke spelers die cricket kent, zowel bij HBS als daarbuiten.

Meer Daliz projecten...