Webdesign + Ontwerp >

Danitzah’s.

Danitzah’s brengt Caribische warmte en kleur met koelverse en diepgevroren wereldgerechten en snacks uit de Afro-Caraïbische en Latijns-Amerikaanse keukens en culturen. Een segment van de wereldkeukens die nog in beperkte mate door winkels wordt ingevuld, terwijl deze keuken in foodfestivals en in de horeca geruime tijd zeer succesvol is. De krachtige Afro-Caraïbische en Latijns-Amerikaanse vrouwen (en mannen) zorgen met hun kleurrijke cultuur voor optimisme en gastvrijheid. Waarbij met elkaar delen en met volle teugen genieten van het lekkere eten en het leven centraal staat.

Daliz Ontwerp heeft het logo en huisstijl mogen vormgeven en doorvertaald naar de verpakkingen en communicatie uitingen voor de foodfestivals. Daliz Webbouw heeft de website mogen ontwikkelen. Al met al een keurrijk project.

Danitzah’s wilde een verpakking creëren die dicht bij haar roots lagen en dicht bij het gerecht. Samen hebben we gezocht naar een identiteit die haar gevoel en natuurlijk bovenal smaak eer aan doen. Al met al een ‘heerlijk’ project voor Daliz!

Natuurlijk speelt de website een grote rol bij het gevoel wat Danitzah’s wil uitdragen. Op de ‘kleurrijke’ website vind je dan ook alles overzichtelijk terug wat Danitzah en Danitzah’s voor je kan betekenen.

Meer Daliz projecten...