Beeldredactie + OntwerpFotografie > ThiemeMeulenhoff

Op Niveau.

Daliz heeft voor ThiemeMeulenhoff dit bijzondere project gerealiseerd. Het was een hele grote klus met 17 cover​s, 40 hoofdstuk-openers en ruim 70 illustraties alles zelf bedacht, uitgevoerd, gefotografeerd of ontworpen. Het was één van de leukste klussen waar Daliz geheel vrij werk mocht maken met uiteraard een duidelijke visie. Het moest maatschappelijk betrokken zijn en duidelijk een verhaal vertellen met een twist. Wij zijn zeer trots op het resultaat!

Hier kunt u een deel van de gekozen covers zien. Het is hier allemaal nog 1BK in opmaak, maar het was voor leerjaar 1 tot leerjaar 4.

Schone aarde! We laten hier het echte milieuprobleem zien maar dan met een knipoog, een Tiener die het beruchte kermisspel vang de eendjes uitbeeld. Je kunt zien hoe we deze foto hebben opgebouwd. Het is opgebouwd uit meerdere foto’s. Een achtergrond foto, 2 verschillende foto’s van bad-eendjes, een tiener met stok gefotografeerd in de studio, een los touw, haakje, en diverse verschillende andere lagen en shades.

onderzoeken | kunstmatige intelligentie & verhalende teksten | creatief met taal

beinvloeden | consumptiemaatschappij & nieuws | breder nieuws

Voor deze opdracht heeft Daliz veel illustratie gemaakt, en alles met een knipoog naar de realiteit.

Meer Daliz projecten...