Beeldredactie + Fotografie > ThiemeMeulenhoff

de Geo Aardrijkskunde.

De Geo van ThiemeMeulenhoff bestaat 50 jaar en de Geo vertelt een verhaal. Een verhaal over de wereld als enorme kans en uitdaging. Stap met de leerlingen in dit verhaal en neem ze mee hun toekomst in. Dat begint met ontdekken en verwondering om alles wat er al is. Waar je stil van wordt. Je adem bij inhoudt. Je hart sneller van gaat kloppen. Bij Daliz ging het hart ook sneller klopper toen zij werden gevraagd om de gehele beeldresearch voor de Geo onderbouw mochten doen. We hebben het basisboek en de werk en leerboeken van de Geo VMBO KGT/ BK/ TH 1 en 2, HAVO 1, 2 en 3 en VWO 1, 2 en 3 mogen invullen met beeld en we hebben hele gave covers weten te leveren geheel passend inhoudelijk bij de Geo welke al 50 jaar de beste aardrijkskunde methode is voor het VO.

De uitdagingen van onze wereld zijn groot. Niet voor niets zijn veel partijen wereldwijd actief om onze gezamenlijke toekomst duurzaam te maken. Met schitterende, kansrijke initiatieven en met aansprekende doelen. Zoals die van de United Nations: ‘Een einde aan armoede, vechten tegen ongelijkheid en het stoppen van klimaatverandering.’ Dát is waar het om draait. Maar zijn dat niet te grote problemen voor leerlingen? Is dit niet einde verhaal? Nee! Want de makers van De Geo geloven in docenten die leerlingen kunnen raken in het hart. Want dát is nodig voor verandering.

Daliz werkt met een eigen gemaakt aanlever-systeem wat door onze klanten als zeer fijn wordt ervaren, hierboven zie je hoe de eerste zending van de geo per boek eruit ziet, per hoofdstuk. Hier kan de editor samen met de ervaren auteurs de beelden bekijken, beoordelen, afronden of toch nog om meer inhoudelijke informatie vragen of het beeld is nog niet goed bevonden en dan vragen ze aan Daliz of wij nog een zoekronde willen doen.

Voor de Geo Wonen in Nederland proefkatern heeft Daliz gezocht naar mooi en inhoudelijk materiaal wat de doelgroep aanspreekt en gelijk meeneemt in de innovatieve ontwikkelingen die tegenwoordig steeds meer in het belang staan. Dit was de eerste opdracht voor de Geo.

Meer Daliz projecten...