Beeldredactie > ThiemeMeulenhoff

Feniks.

​Voor ThiemeMeulenhoff verzorgde Daliz de beeldresearch, redactie en dat leverde een super mooie geschiedenis methode op voor het voortgezet onderwijs. Voor 3/4 VMBO/ KGT hebben we 6 hele mooie katernen voorzien van cover en beeld in het binnenwerk. Ook zijn we ingezet voor de totale beeldresearch en redactie voor de handboeken 3 Havo en 3 VWO van Feniks. Trots op dit werk.

Voor deze katernen van Feniks heeft Daliz de beeldresearch verzorgd. Voor geschiedenis titels vergt dat veel kennis van diverse beeldbronnen, zoals musea, streekarchieven, historische archieven, beeldbanken en particulieren die over mooi historisch beeldmateriaal beschikken. Nu heeft Daliz door de jaren heen al meerdere geschiedenismethodes voorzien van mooi historisch en goed inhoudelijk beeld en kon zo ook voor Feniks zich weer verdiepen in al dat prachtige historisch beeld.

Een weetje….. deze foto van het vliegtuig is in oorspronkelijk een zwart wit foto en is door een vakkundige voor deze methode prachtig ingekleurd naar het gevoel van toen.

Meer Daliz projecten...

Daliz
Zuidlarenstraat 57 unit 203b
2545 VP Den Haag
06-41466851
info@daliz.nl
www.daliz.nl
Beeldredactie
Beeldresearch en redactie
Beeldrecht regelen
Beheer van betalingsverkeer
Financiële administratie
Beeldcoördinatie
WebDesign
Webdesign en onderhoud
ExpressionEngine websites
Zoekmachine-optimalisatie
Ontwerp
Vormgeving en DTP
Huistijlen en logo’s
Webdesign
Drukklare aanlevering
IIllustraties maken